Trykimprægneret træ

Søger du træ, der er modstandsdygtigt overfor belastninger fra jord, vand, vind og vejr? Så er du havnet det rette sted. Vores sortiment indeholder et bredt udvalg af trykimprægneret træ, så du kan finde netop det, der passer til dit byggeprojekt.

Læs mere

Trykimprægneret træ til hegn, facader og terrassser

Trykimprægneret træ er træ, som har været udsat for en imprægneringsproces. I denne proces placeres træet i store tanke, hvor man først ved hjælp af vakuum trækker både fugt og luft ud af træet. Herefter fyldes tanken med imprægneringsvæske, der skal sikre, at træet er modstandsdygtigt overfor vand. På den måde opnår man et stykke træ, der har lang holdbarhed uden at rådne, selvom det er udsat for hårde vejrforhold. Derfor egner træet sig perfekt udvendigt som hegn og facadebeklædning. Derudover anvendes det også til havekomponenter hævet over jorden, eksempelvis terrassebrædder.

NTR-mærket kvalitetstræ

Kvaliteten på det trykimprægneret træ er afgørende for holdbarheden. Trækimprægneret træ af dårlig kvalitet holder ikke den halve tid sammelignet med trykimprægneret træ af god kvalitet. En standard for højkvalitetstræ er, at det er NTR-mærket. NTR står for Nordisk træbeskyttelsesråd og sikrer bl.a. kvalitet samt hensyn til miljøet. På Wood Online sælger vi kun trykimprægneret træ, som er NTR-mærket for at sikrer høj kvalitet. Alt trykimprægneret træ har NTR-klassen AB. Dette betyder, at træet er ideelt til at modstå regn, vind og kodens. 

Stort udvalg, lave priser og hurtig levering

Vi har altid masser af trykimprægneret træ på lager, hvilket betyder at vi kan levere træet til din bopæl indenfor 1-5 hverdage. Når du handler på Wood Online, kan du vælge mellem mange forskellige varianter af træ: Se blandt andet vores store udvalg af trykimprægneret brædder, og planker, trykimprægneret lægter og trykimprægneret stolper. Vi kan desuden tilbyde nogle af markedets laveste priser, så du kan være sikker på ikke at betale for meget. 

Er du i tvivl om, hvilke type træ du skal bruge til byggeprojekt? Her kan du læse mere om, hvad du bør være opmærksom på, når du vælger træ til dit byggeprojekt.