Plastmo Stål Plus Tagrender

Med ståltagrender fra Plastmo får du kvalitets tagrender belagt med en overflade, der er stærkere end zinktagrenden. På Wood Online har vi ståltagrender i forskellige størrelser til lave priser. Tagrenden forhandles i størrelse 10, 11 og 12, hvor en str. 10 tagrende monteres på mindre bygninger, som f.eks. fritidshuse samt terrasse- og udestuer. Str. 11 anvendes til traditionelle hustyper og str. 12 monteres på større bygninger, som udlejningsejendomme samt lager- og industrilokaler.

Læs mere

Langtidsholdbare tagrender

Skal du have nye tagrender i stål? Så er de slidstærke Stål Plus Tagrender et oplagt valg. Stål Plus har en overfladebelægning, som gør deres levetid markant længere. Tagrenderne har det bedste fra to verdener, den hårde kerne af stål og en overflade som zink, som med tiden danner et oxidlag, der giver tagrenderne en unik beskyttelse. Stål Plus er et stærkt alternativ til tagrende i zink. Plastmo tilbyder 25 års garanti på deres Stål Plus tagrender.

Tagrender i høj kvalitet

Stål Plus Tagrender kommer i 2 forskellige design: Den klassiske halvrunde model og Stål Plus Arkitekt, som er en mere kantet model. Du finder Stål Plus Arkitekt her.

Størrelsen på din tagrende kommer an på størrelsen af den bygning, den skal sidde på. Stål Plus Tagrender kommer i størrelserne: 10, 11 og 12. Derudover finder du nedløb i helholdsvis Ø75 og Ø90 mm. Stål Plus Arkitekt Tagrenden findes i str. 14 med nedløb i Ø90 mm.

Et miljørigtigt valg

Plastmo Stål Plus Tagrender har dokumenteret miljømærkning: EPD. Dette skyldes deres lave CO2-aftryk, da der bliver brugt genbrugsstål og ikke bliver benytter hverken krom 3 eller 6 i produktionen.