Plastmo Stål Plus Tagrender

Med en ståltagrende fra Plastmo får du en kvalitetstagrende belagt med en overflade, der er stærkere end zinktagrenden. På Wood Online har vi ståltagrender fra Plastmo forskellige størrelser og lave priser. Tagrenden forhandles i størrelse 10, 11 og 12, hvor en str. 10 tagrende monteres på mindre bygninger, som f.eks. fritidshuse samt terrasse- og udestuetage. Str. 11 anvendes til traditionelle hustyper, og str. 12 monteres på større bygninger, som udlejningsejendomme samt lager- og industrilokaler.

Læs mere

Langtidsholdbare tagrender

Skal du have nye tagrender i stål? Så er de slidstærke Stål Plus Tagrender fra Plastmo et oplagt valg. Stål Plus Tagrender har en overfladebelægning, som gør deres levetid markant længere. Stål Plus Tagrenderne har det bedste fra to verdener; den hårde kerne af stål og en overflade af aluminium, magnesium og zink. Med tiden dannes et oxidlag, som giver tagrenderne en unik beskyttelse. Stål Plus er et stærkt alternativ til tagrender i zink. Plastmo tilbyder 25 års garanti på deres Stål Plus Tagrender.

Tagrender i høj kvalitet

Stål Plus Tagrender kommer i 2 forskellige design: Den klassiske halvrundemodel og Stål Plus Arkitekt, som er en mere kantet model. Du finder Stål Plus Arkitekt her.

Størrelsen på din tagrende kommer an på størrelsen af den bygning, den skal sidde på. Stål Plus Tagrender kommer i størrelserne: 10, 11 og 12. Derudover finder du nedløb i helholdsvis Ø75 og Ø90 mm. Stål Plus Arkitekt Tagrenden findes i str. 14 med nedløb i Ø90 mm.

Et miljørigtigt valg

Plastmo Stål Plus Tagrender har dokumenteret miljømærkning: EPD. Dette skyldes deres lave CO2-aftryk, da der bliver brugt genbrugsstål og ikke bliver benytter hverken krom 3 eller 6 i produktionen.