Fibergips

Fibergips til store og små byggeprojekter. Er du på udkig efter fibergibs, er du havnet det helt rette sted. Se de forskellige produkter herunder. Når du står overfor et bygge- eller renoveringsprojekt, er det vigtigt at finde alle de rigtige materialer, der passer bedst muligt til dit behov. Wood Online er en af de førende online-forhandlere af alle slags byggematerialer.

Læs mere

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

Fibergips til enkeltlagsløsning

Fibergips kommer i forskellige størrelser og tykkelser. Fibergips er ideel til enkeltlagsløsninger til skillevægge og gipslofter, hvor der anvendes normal kartongips. Fordelen ved fibergipsplader er, at de er stærkere end almindelig kartongips, hvilket sikrer at du sparer en arbejdsgang ved opsætning. Derudover er risikoen for skader ved skybrud minimal ved brug af dette materiale. 

    3 gode grunde til at vælge fibergips:

  • Miljøbevidst valg
  • Høj lydisolering
  • Sikker brandbeskyttelse


Når du handler på Wood Online, får du god kvalitet til lav pris, samt hurtigt levering. Har du spørgsmål til vores fibergibs eller andre byggematerialer, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 39 16 19 99 eller mail: [email protected]. Vores fagkyndige personale sidder klar til at klæde dig bedst muligt på forud for dit køb.