Plastmo Plast Tagrender

Plast Tagrender fra Plastmo har i mange år været et yderst populært valg herhjemme i Danmark. Plastmos tagrender og tilbehør i plast er fremstillet i ren, hård PVC – hvilket gør dem modstandsdygtige overfor solens stråler, saltholdig luft fra kystområder, forurening og lave temperaturer. Tagrenderne i plast er 100% genanvendelige og derfor et miljørigtigt valg. Hos Plastmo får du 25 års garanti på plasttagrender.

Læs mere

Plastmo Plast Tagrender

Kvalitets Tagrender med 25 års Garanti

Hos Wood Online ønsker vi at være en af nettets førende forhandlere af alt indenfor moderne byggematerialer. I denne kategori finder du vores brede udvalg af kvalitets tagrender i plast. Plastmo Plast tagrender kræver ikke den store vedligeholdelse og det brede farve udvalg gør at de passer til de fleste huse og skure. Kvaliteten afspejler sig dog ikke i vore priser, som befinder sig på et lavt prisniveau. Klik vores samlede sortiment af tagrender igennem og find de tagrender, der lige passer til dit behov.
Som altid er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten mail; [email protected] eller på telefon i vores åbningstid; +45 39 16 19 99.