Vindafstivning

Vindgitterbånd anvendes til forankring og afstivning af tagkonstruktioner samt loftskiver. Båndene indgår som en del af Forta® systemerne. Hulbånd, også kendt som perforeret bånd, er et fleksibelt materiale og kan bruges til en lang række forskellige formål, som fx samling og fastgørelse.

Læs mere

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Vindgitterbånd

Vindgitterbånd anvendes til forankring og afstivning af tagkonstruktioner samt loftskiver. Båndene indgår som en del af Forta® systemerne. Båndene fås i 25 mm og 40 mm bredde. Båndene er fremstillet med Ø5 mm huller for befæstelse med 5 mm beslagskruer/4 mm beslagsøm.

Generelt: Båndene er påtrykt længdeangivelse, tællende mod nul for hver ½ meter. Båndene skal altid monteres, så de er stramme. For at sikre korrekt montage, anbefaler vi altid brug af Forta® båndspænder.

Vindgitterbånd montering på træ: Båndene kan monteres direkte på trækonstruktionen med Paslode beslagsøm eller skruer. Vi anbefaler dog, at båndene anvendes sammen med vores Forta® system for korrekt overførsel af kræfterne.

Vindgitterbånd montering i beton: I beton, eller hvor man i øvrigt ønsker at indstøbe båndene, bestemmes indstøbningslængden af betonkvaliteten og kræfternes størrelse.