Indendørs maling

Maling har afgørende betydning for stemningen i dit hjem. Med den rette indendørs maling kan du friske vægge og lofter op og få et indbydende udtryk i stuen, køkkenet eller på badeværelset. I vores sortiment finder du slidstærk og dækkende indendørs maling fra bl.a. Dyrup og Jotun. Maling i den bedste kvalitet, sikrer dine vægge og lofter kommer til at fremstå flotte i mange år frem. Se udvalget og kom godt i gang.

Læs mere

Ekstra dækkende og slidstærk maling

På Wood Online finder du et varieret udvalg af indendørs maling til alle hjemmets rum. Malingen har en yderst god dækkeevne samt høj slidstyrke, og dermed kan du minimere dit forbrug og spare penge. Men der er også mange andre fordele ved at benytte malingen fra vores sortiment - blandt andet: Hurtig tørretid, vaskbar overflade, let påføring. Er du i tvivl om hvilken maling du skal bruge, så er du meget velkommen til at kontakte vores fagkyndige medarbejdere i kundeservice på tlf.: 39 16 19 99 eller mail: [email protected]

Pensler og afdækning m.m.

Et malerprojekt kræver, udover maling i god kvalitet, også afdækning. Tilbehør, som vi naturligvis også forhandler. Vælg mellem forskellige størrelser og materialer - f.eks. gulvpap og afdækningsfolie til lave priser. Derudover er spartel, pensler- og eller ruller og tape også nødvendigt, hvis du skal male vægge og lofter m.m. Også her kan vi tilbyde et bredt sortiment, som giver dig de bedste forudsætninger for at gennemføre et tilfredstillende malerprojekt fra start til slut.