Excentersliber

I denne kategori af el-værktøj finder du vores udvalg af excenterslibere. Selvom excentersliberen ofte forbindes med slibeopgaver af lettere karakter, kan disse tage rigtig godt fat og levere et flot stykke arbejde med en solid finish. Excentersliberen er derfor et oplagt valg hvad enten du skal slibe større overflader eller nørkler med finere slibning.

Læs mere

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Excenterslibere til alle behov

Selvom excentersliberen ofte forbindes med slibeopgaver af lettere karakter, kan disse tage rigtig godt fat og levere et flot stykke arbejde med en solid finish. Excentersliberen er derfor et oplagt valg hvad enten du skal slibe større overflader eller nørkler med finere slibning. Vores udvalg af excenterslibere varierer så vi kan tilbyde netop den maskine du har brug for. Du kan enten vælge en batterietdrevet excentersliber, der giver dig en stor mobilitet eller du kan vælge en excentersliber med fast forsyning, der sikrer dig en konstant arbejdshest til de længere slibeopgaver.

Når du vælger din excentersliber skal du desuden gøre dig nogle overvejelser omkring diameteren på slibefladen samt effekten maskinen leverer. Til de mindre opgaver kan det nemlig være oplagt at vælge en maskine med mindre diameter og på batteri. Til de mere stationære opgaver kan det omvendt være en fordel at vælge en større diameter og med fast forsyning for en mere kontinuerlig arbejdsproces.