Vinkelsliber

Vinkelsliberne hos wood-online.dk adskiller sig fra hinanden på to væsentlige områder - nemlig diameteren på skiven og om det skal være en akku-version eller med fast forsyning. Med vores store udvalg er du sikker på at kunne finde en vinkelsliber til lige netop dit behov. Vi har vinkelslibere i alle størrelser og med varierende motorkraft. Vinkelsliberne fra Bosch, Makita og DeWalt kommer i to forskellige diametre - 230 mm og 125 mm.

Læs mere

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Vinkelsliber for enhver type opgave 

Vinkelsliberne hos wood-online.dk adskiller sig fra hinanden på to væsentlige områder - nemlig diameteren på skiven og om det skal være en akku-version eller med fast forsyning. Med vores store udvalg er du sikker på at kunne finde en vinkelsliber til lige netop dit behov. Vi har vinkelslibere i alle størrelse og med varierende motorkraft. Vinkelsliberne fra Bosch, Makita og DeWalt kommer i to forskellige diametre - 230 mm og 125 mm.

Til de større opgaver og hyppigt brug bør du derfor vælge en vinkelsliber med en skivediameter på 230 mm, da du så er sikret en maskine der kan levere konstant og effektivt. Bruger du derimod ikke din vinkelsliber så ofte og er mobilitet en væsenlig faktor for dig kan du med fordel vælge en vinkelsliber med en skivediamter på 125 mm og eventuelt batteridrevet. Skal du f.eks. skære i større emner eller måske i murværk er 230 mm med stor motor derfor et rigtigt godt valg. Skal du derimod bruge den til mindre opgaver såsom at skære i stålprofiler eller lign. er en let vinkelsliber på batteri og med 125 mm skive måske det rigtige for dig.