Akustiklofter

Optimer indeklimaet i din bolig med et akustik loft. Akustikplader i loftet modhjælper dårlig akustik i hjemmet. Hvis du døjer med dårlig akustik, er akustik loftsplader løsningen for dig.

Læs mere
Troldtekt akustikplader til vægge og lofterTroldtekt akustikplader til vægge og lofter

Få bedre akustik med lydabsorberende akustikplader

Inden du går i gang med dit byggeprojekt, er det vigtigt at tænke akustik ind. Når du f.eks. skal bygge et hus med loft til kip, vil loftplader med lydabsorberende egenskaber gøre underværker for dit indeklima og hvorledes dit hjem opleves. Akustikplader er ideelle til lofter og vægge både i hjemmet og i sportshaller m.m. I vores sortiment finder du akustikplader i høj kvalitet fra bl.a. Troldtekt. 

Troldtekt akustikplader til loft- og vægbeklædning 

Troldtekt akustikplader er velegnet i mange forskellige typer af bygninger. Pladerne kan eksempelvis ses i masser af kontorer, skoler, institutioner, sportscentre, kulturinstitutioner, private hjem og andre bygningstyper. Troldtekt akustikplader kan installeres både som loftsbeklædning og vægbeklædning. Når de anvendes som akustikloft, monteres pladerne direkte på en forskalling eller i et nedhængt skinnesystem, ofte med mineraluld bagved for at opnå optimal lydabsorption. Læs mere om montering af Troldtekt loftplader i vores guide, som du finder her >

I rum, hvor der er et særligt stort behov for god akustik, f.eks. i institutioner, svømmehaller og padelcentre, er det en god idé at installere Troldtekt på både lofter og dele af væggene, da man dermed opnår den mest effektive lydabsorbering. 

Brandsikre plader

Hver enkelt træfiber i Troldtekt er omsluttet med og beskyttet af ikke-brandbar cement. Troldtekt er derfor et materiale med lav brandbarhed, hvilket betyder, at det kun frigiver begrænset varme og næsten ingen røg i tilfælde af brand.