Byggemarked

Udstyret udgør en afgørende del af et bygge- eller renoveringsprojekt. Her har vi samlet vores store, professionelle udvalg af forskellige former for isenkram. Som online byggemarked samarbejder Wood Online med et stort antal af de mest velassorterede leverandører. Det betyder, at vi kan tilbyde produkter til alle aspekter af et byggeri. Søm, skruer & beslag, el-værktøj, maling & tilbehør, stiger og forskellige typer klinger er blot et lille udpluk af det, du kan finde i denne kategori. Når du handler på Wood Online, kan du desuden være sikker på at få god kvalitet til faste lave priser – samt hurtig levering.

Læs mere

Lavpris byggemarked med landsdækkende service

Det har aldrig været lettere at bestille materialer hjem til dit byggeprojekt. Hos Wood online kan du få direkte levering af selv de tungeste materialer, og slipper derfor både for at leje trailer og stå i kø. Selv hvis mængden af materialer du skal bestille er stor, har vi midlerne til at bringe enhver ordre lige til døren. Her hjælper vores trofaste fragtfirma til med at bringe alt du skal bruge inden for kort leveringstid.

Sikker transport 

Vi kører ud til enhver krog af Danmark, så du hurtigt har materialerne lige ved hånden. Derudover sørger vi for sikker transport, så intet bliver beskadiget undervejs. Skulle det utænkelige ske, kan dine materialer returneres kvit og frit, når lasten vurderes ved ankomst med fragtmanden.

Kvalitetssikrede leverandører

Med mange års erfaring indenfor byggebranchen, har vi opbygget ekspertise og bred kendskab til mange forskellige leverandører. Med tiden har vi fundet frem til de bedste underleverandører på markedet til at sikre solid kvalitet til en skarp pris. Samtidig er vores sortiment stort og varieret, så du kan finde materialer til ethvert behov eller præference. 

Kompetent vejledning af dygtige fagfolk

Vi ønsker kun at tilbyde dig de bedste produkter. Hvis du vælger isenkam fra vores online byggemarked, kan du være sikker på ikke at gå ned på udstyret. Har du spørgsmål verørende værktøj, træsorter aller andet, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kompetente fagfolk, der står klar til at rådgive og vejlede dig forud for dit byggeprojekt.