Kingspan Isolering

Uanset om du skal isolere dine vægge, lofter eller gulve, får du med Kingspan en højeffektiv isoleringsløsning, der både sikrer dig et behageligt indeklima og en billigere varmeregning. Kingspans produkter bygger på mere end 40 års erfaring, og de er på markedet i flere end 120 lande. 

Læs mere

Kingspan Kooltherm - højeffektiv isolering

Kingspan Kooltherm isolering er den mest effektive løsning til isolering af vægge, gulve og tag. Isolering fra Kingspan gør det muligt at konstruere tynde vægge, gulve og tagkonstruktioner, hvilket øger den effektive anvendelse af kvadratmeter og giver højere loftshøjde i bygningen. Det betyder, at du ofte kan bruge en halv så tyk isolering sammenlignet med traditionelle materialer i tag, vægge og gulve. Ved at anvende Kingspans højeffektive isolering i facaden kan du reducere tykkelsen af din vægkonstruktion og øge dagslyset med op til 40% - hvilket bidrager til et bedre indeklima og reducerer behovet for kunstig belysning, som vil fører til energibesparelser og lavere varmeregninger.

Isolering med høj isoleringsværdi

Med en Lambda-værdi på 0,021 W/mK opnår du den højeste isoleringsværdi sammenlignet med andre isoleringsmaterialer. Desuden har Kooltherm fremragende brandhæmmende egenskaber, med nogle produkter, der opnår brandklassifikation B-s1,d0 (klasse A materiale) og minimal røgudvikling. Yderligere information om brandklassifikationer findes på produkternes specifikationssider. 

    3 gode grunde til at vælge Kingspan:

  • Nemt at arbejde med 
  • Pladsbesparende pga. tykkelse
  • Fremragende brandhæmmende egenskaber

Effektiv isolering til alle hjem

Kingspan isolering er velegnet til både nybyggeri og renoveringsprojekter, uanset om det drejer sig om private boliger eller industrielle bygninger. Pladerne er lette at håndtere og er betydeligt tyndere og lettere end traditionel isolering,  hvilket gør din byggeproces både hurtigere og lettere. Kingspan isolering tåler eksponering af alle typer vejrforhold, hvilket gør det muligt at isolere selv i frostvejr.