Kingspan isolering

Uanset om du skal isolere dine vægge, lofter eller gulve, får du med Kingspan en højeffektiv isoleringsløsning, der både sikrer dig et behageligt indeklima og en billigere varmeregning. Kingspans produkter bygger på mere end 40 års erfaring, og de er på markedet i flere end 120 lande. 

Læs mere

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Kingspan Kooltherm isolering hos wood-online.dk

Kingspan Kooltherm, højeffektiv isoleringsløsning til vægge, lofter eller gulve. Kingspan isolering er ideel til nybyggeri og renovering. Den lette vægt på materialet, gør det nemt og effektivt at arbejde med. Efterisoler din bolig og optimer boligkomforten med isolering af Kingspan. 

Kingspan er på markedet er mere end 120 lande og har 40 års erfaring. Kingspan videreudvikler konstant deres produkter for at imødekomme nuværende og kommende problemstillinger på markedet.

    3 gode grunde til at vælge Kingspan Kooltherm:

  • Den bedste isoleringsværdi
  • Den tyndeste isolering- / konstruktionsløsning
  • Fremragende brandhæmmende egenskaber

Kingspan Kooltherm har en lambda-værdi fra 0,021 W/m·K, derfor opnår du den bedste isoleringsværdi blandt alle isoleringsmaterialer. Kingspan Kooltherm har den tyndeste isolering- / konstruktionsløsning, så du kan bruge pladsen til andre ting.

Nogle af Kingspans produkter opnår brandklassifikation B-s1,d0 (klasse A materiale), hvilket giver fremragende brandhæmmende egenskaber. 

Kingspan Kooltherm er et miljøvenligt isoleringsmateriale, og derfor velegnet til bæredygtige byggeprojekter bl.a. på grund af BREAAM.