Stiksav

Hos wood-online.dk fører vi et bredt udvalg af stiksave, eller dekupørsave om man vil, fra kvalitetsmærker som Festool, Bosch, Makita, DeWalt. Stiksaven er et fremragende stykke el-værktøj, der kan arbejde i stort set alle materialer og er ideel når du skal save i krydsfinér, MDF plader, trykimprægneret træ, eller metal.

Læs mere

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Stort udvalg af stiksave/dekupørsave

Hos wood-online.dk fører vi et bredt udvalg af stiksave, eller dekupørsave om man vil, fra kvalitetsmærker som Festool, Bosch, Makita, DeWalt. Stiksaven er et fremragende stykke el-værktøj, der kan arbejde i stort set alle materialer og er ideel når du skal save i krydsfinér, MDF plader, gips, hvidt træ, trykimprægneret træ, gulve eller metal.

Om du er professionel eller gør-det-selv-person er stivsaven en uundværlig kompagnon, når du skal i gang med dine byggeprojekter.

Stiksaven er konstrueret, så du kan håndtere den med en enkelt hånd - hvilket betyder at du får en stor mobilitet, når du skal bearbejde emner. Med det smarte klingeskift kan du hurtig komme videre med arbejdet.

Som det meste andet el-værktøj fås stiksaven ligeledes i en akku-udgave og med fast forsyning. Derfor skal du gøre dig nogle overvejelser om dit brug inden du vælger. Er det f.eks. vigtigst med mobilitet skal du vælge en akku stiksav, der er let. Er det derimod vigtigst for dig at du får en arbejdshest der bare bliver ved og ved uden at du har lyst til batteriskift skal du vælge en stiksav med fast forsyning.