Spærtræ

Spærtræ er velegnet til mange byggeprojekter, herunder for eksempel renovering, taglægning, etablering af tagkonstruktioner m.v., hvor træet udsættes for høj belastning. Hos Wood Online tilbyder vi et bredt udvalg af ekstra kraftigt spærtræ i mange forskellige mål.

Læs mere

Varer 1-12 af 31

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 31

Side
pr. side
Faldende orden

Spærtræ til renovering og taglægning

Med spærtræ er du godt klædt på til at påbegynde et byggeprojekt, der involverer taglægning, etablering af tagkonstruktioner eller andet, hvor træet udsættes for høj belastning. 

Konstruktionstræ med høj styrke

Spærtræ er konstruktionstræ med dimensioner, som sikrer en god styrke. Dermed er dette træ særligt velegnet til tagkonstruktioner og lignende konstruktioner, hvor træet bliver udsat for en høj belastning. Tidligere havde spærtræ en kvadratisk profil, men i dag er det rektangulært, hvilket giver mere styrke samt ekstra plads til isolering under taget. I vores sortiment finder du et stort udvalg af spærtræ til lave priser i følgende dimensioner: 

  • 45x70 mm
  • 45x95 mm
  • 45x120 mm
  • 45x145 mm
  • 45x195 mm
  • 45x245 mm
  • 45x295 mm

Styrkeklasse C24 

Vi forhandler spærtræ i styrkeklasse C24 (maks årringsbredde 8 mm og maks 36 mm knaststørrelse), som er din garanti for at der er tale om stærkt træ, som kan anvendes de steder i byggeriet, hvor der stilles særlige krav til styrken. Er du i tvivl om, hvilken type træ du skal bruge til byggeprojekt? Du kan læse mere om træstyrker i vores guide, som du finder her >

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Vi tilbyder nogle af markedets bedste priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten af de produkter, vi forhandler. Og vi samarbejder derfor kun med udvalgte og førende leverandører. 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål vedrørende materialer, levering eller noget helt tredje? Vores faguddannede personale sidder klar til at rådgive dig på tlf: 39 16 19 99 eller mail: [email protected]