Terrasse

Skal du anlægge en ny terrasse i haven? Så er du havnet det helt rigtige sted. Ved brug af kvalitetsmaterialerne og værktøjet i denne kategori, kan du nemlig skabe et indbydende udendørs samlingspunkt for utallige timers hygge og afslapning - alene eller i selskab med familie og venner. Se udvalget af terrassebrædder i hårdt træ, bambus og fyrretræ, og vælg de bræddder, der imødekommer dine præfererencer. Monteringsværktøj er et must, når brædderne skal lægges. Vi har samlet alt det værktøj, du har brug for for at sikre et flot resultat i langtidsholbar kvalitet. Når du handler på Wood Online, får du desuden lave priser og hurtig levering.

Læs mere
Terrassebrædder i træTerrassebrædder i træ

 Træterrasse eller stenterrasse - hvad skal du vælge? 

Valg af terrasse afhænger af smag, stil og funktionelle præferencer. Når du overvejer hvilken type terrasse, der passer bedst til dig, er det overordnet set en god idé at overveje hvor meget tid, du vil bruge på vedligeholdelse. Sammenligner man sten og træ, så er sten indlysende et mere holdbart materiale, der kræver mindre vedligeholdelse end træ. Omvendt får du en mere blød og varm overflade, hvis du anlægger en træterrasse. Her kan du læse mere om forskellene på de to terrasseløsninger. 

Hårde og bløde træsorter

Når du anlægger en træterrasse, er det afgørende, at du anvender træ, der er modstandsdygtigt overfor vind og vejr. De såkaldt hårde træsorter som Ípe og Cumaru er særligt velegnede til terrasser takket være deres høje indhold af olie, som giver en naturlige resistens overfor svamp og fugt. Her får du også en yderst formstabil og langtidsholdbar løsning. Søger du et billigere alternativ, kan du vælge trykimprægneret fyrretræ, der er en såkaldt blød træsort. Vær opmærksom på, at terrasser i blødt træ kræver mere vedligeholdelse end terrasser i hårdt træ. I vores sortiment finder du forskellige varianter af hårde og bløde træsorter til terrasser. 

Giv haven en indbydende atmosfære

Med en træterrasse kan du skabe et indbydende uderum i haven, hvor du kan nyde utallige timer under åben himmel, alene eller sammen med familie og venner. En oase med en flot overflade, der er blød og behagelig at gå på med bare fødder. Træ er et materiale, der tørrer hurtigt efter regn i modsætning til sten. Der er desuden mange muligheder for at lave kreative løsninger, når man arbejder med træ - man har blandt andet mulighed for at bygge højt. 

Indram terrassen med et elegant havehegn

Hvis du indrammer din terrasse med et hegn, kan du få en bedre udnyttelse af udendørsområdet. Ud over at skabe en flot afgrænsning til resten af haven giver et hegn desuden læ og tilfører hyggelige hjørner til at både solrige dage. Der er mange måder at omringe din terrasse på, og valg af hegn afhænger af personlig stil og ønsker til funktionalitet. Vi tilbyder et varieret udvalg af havehegn i mange materialer og størrelser med vidt forskellige udtryk. Se vores udvalg af elegante terrassehegn her.

Havehegn i træHavehegn i træ

Flotte belægningssten fra IBF

En stenterrasse er det ideelle valg, hvis du foretrækker en terrasse med minimal vedligeholdelse. Den eneste vedligeholdelse du behøver er nemlig fejning og evt. fjernelse af ukrudt imellem fliserne. Vil du sikre dig den længst mulige holdbarhed, er det dog også vigtigt at anvende sten og fliser i høj kvalitet. I vores sortiment kan du vælge mellem et stort og varieret udvalg af flotte belægningssten og havefliser fra IBF, der vil sikre dig en flot terrasseløsning, som du kan nyde i mange år frem.

Giv din stenterrasse et unikt udtryk

Ved at kombinere de klassiske kvadratiske havefliser med IBF SF-Klostersten og - eller IBF Holmegaardssten i forskellige former og farver, er det muligt at skabe et spændende udtryk. For at skabe et harmonisk og ensartet udtryk er det en god idé at overføre husets stil til flisebelægningen. Se de forskellige formater af sten og find den belægning, der passer bedst til dit hus og din stil. Med de klassiske IBF havefliser kan du eksempelvis skabe en stilren og harmonisk terrasse, mens du med IBF belægningssten får en mere rustik oase i haven. 

Belægningssten til terrasserBelægningssten til terrasser