Terrassebrædder

Skab de perfekte rammer for utallige timers udendørs hygge og afslapning med familien og vennerne. Vi tilbyder forskellige varianter af terrassebrædder, så du kan vælge den træsort, du foretrækker til din nye terrasse. F.eks. cumaru træ eller trykimprægneret fyrretræ. Terrassebrædderne monteres enkelt, da de er tilpasset med en finish, som gør det nemt at sætte dem sammen. Se vores udvalg af terrassebrædder her - og kom godt i gang med at bygge din træterrasse. 

Læs mere

Skab de ideelle rammer for hygge og afslapning i haven

Få bygget en skøn terrasse til helårshuset eller sommerhuset, og nyd mange skønne solskinstimer her. Vi har et bredt udvalg af terrassebrædder, så du kan vælge lige den træsort, som du foretrækker til din nye terrasse. Montering af terrassebrædder er enkel, da de er tilpasset med en flot finish, som gør det nemt at arbejde med træet og få et flot resultat. Når du bygger med terrassebrædder, skal du bruge en skrue der er af a4 kvalitet. På den måde er den syrefast og rustfri. Husk at der skal være 10 mm mellemrum mellem hvert bræt, for at regnvand kan løbe igennem. Er afstanden ikke stor nok, bliver træet hurtigere nedslidt. Der findes flere forskellige slags terrassebrædder og de har hver deres egenskab. Her hos WOOD-ONLINE finder du et bredt udvalg af terrassebrædder og nedenfor giver vi dig et overblik over, hvad fordelene er ved de forskellige typer brædder, hvad du skal være opmærksom på i forhold til vedligeholdelse mv. 

Terrassebrædder til ethvert behov

Det overordnede valg går på, hvordan træet skal være overfladebehandlet. Du kan finde brædder som er overfladebehandlede med eller uden kemikalier. Her skal du overveje i forhold til hvor modstandsdygtigt træet efter overfor insektangreb og vind og vejr samt hvor meget tid og overskud du har til at vedligeholde træet. På den måde kan du finde terrassebrædder til ethvert behov, og du kan også vælge træet efter det udseende, du ønsker på terrassen. Her er Cumaru terrassebrædder blandt andet populært, på grund af den mørkere nuance. Endelig skal du overveje dit valg af terrassebrædder i forhold til pris. Vi har sørget for at vores udvalg af terrassebrædder placerer sig over hele prisskalaen. På den måde kan du lettere planlægge efter dit budget og dine behov.