Terrassebrædder

Skab det perfekte uderum, der kan danne rammen om utallige timers udendørs hygge og afslapning med familie og venner. Vi tilbyder forskellige  terrassebrædder i lyse og mørke nuancer og i forskellige træsorter, så du kan vælge den variant, du foretrækker til din nye terrasse. Eksempelvis cumaru træ eller trykimprægneret fyrretræ. Terrassebrædderne er tilpasset med en finish, som gør det enkelt at montere dem. Se vores udvalg her. 

Læs mere

Skab de ideelle rammer for hygge og afslapning i haven

Byg en skøn terrasse til helårshuset eller sommerhuset, og nyd mange skønne solskinstimer her. Vi har et bredt udvalg af terrassebrædder, så du kan vælge lige den træsort, som du foretrækker til din nye terrasse.

Enkel montering

Montering af terrassebrædder er enkel, da de er tilpasset med en flot finish, som gør det nemt at arbejde med træet og få et flot resultat. Når du bygger med terrassebrædder, skal du bruge en skrue der er af a4 kvalitet. På den måde er den syrefast og rustfri. Husk at der skal være 10 mm mellemrum mellem hvert bræt, for at regnvand kan løbe igennem. Er afstanden ikke stor nok, bliver træet hurtigere nedslidt. På Wood Online finder du et bredt udvalg af terrassebrædder og herunder giver vi dig et overblik over, hvad fordelene er ved de forskellige typer af brædder - og hvad du skal være opmærksom på i forhold til vedligeholdelse m.m.

Terrassebrædder for enhver smag

Det overordnede valg, du skal træffe, er hvordan træet skal være overfladebehandlet. Du kan finde brædder som er overfladebehandlede med eller uden kemikalier. Vælger du eksempelvis Frøslev Sature terrassebrædder, får du terrassebrædder der er imprægneret på en naturlig måde med sand og vand. Vælg hårdt træ  - f.eks. Cumaru eller Ipe - hvis du søger langtidsholdbare brædder med minimal vedligeholdelse.

Lyse og mørke træsorter

I vores sortiment finder du mange forskellige brædder med hvert sit flotte udtryk, så du kan få præcis den stil du ønsker på terrassen. Eksempelvis er Bambus og Cumaru terrassebrædder et populært valg på grund den mørke glød. Er du mere til lyse nuancer, så har vi også brædder til dig. Endelig skal du overveje dit valg af terrassebrædder i forhold til pris. Vi har sørget for at vores udvalg af terrassebrædder placerer sig over hele prisskalaen. På den måde kan du lettere planlægge efter dit budget og dine behov.