OSB Plader

OSB plader består af aflange træspåner, lim og voks i 3 lag, og har en utrolig bred anvendelsesmulighed særligt egnet til udendørs byggeprojekter. OSB plader findes i flere forskellige varianter, som er særligt anvendelige til en bestemt del af konstruktionen. Mangler du anvendelige OSB plader til emballage og afdækning, kan vi varmt anbefale at se nærmere på vores nedenstående sortiment

Læs mere

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. OSB-2 Byggeplade 11x1220x2440 mm
    OSB-2 Byggeplade 11x1220x2440 mm
    215,00 DKK
    Plus evt. fragtomkostninger
  2. OSB-3 Byggeplade gulv/tag TG2 122x244 cm
    OSB-3 Byggeplade gulv/tag TG2 122x244 cm
    Fra 249,00 DKK
    Plus evt. fragtomkostninger

2 varer

pr. side
Faldende orden

OSB plader består af aflange træspåner, lim og voks i 3 lag, og har en utrolig bred anvendelsesmulighed særligt egnet til udendørs byggeprojekter. OSB plader findes i flere forskellige varianter, som er særligt anvendelige til en bestemt del af konstruktionen. Mangler du anvendelige OSB plader til emballage og afdækning, kan vi varmt anbefale at se nærmere på vores nedenstående sortiment. Her finder du plader af spåner i kraftigt kvalitet. Flere af varianterne er af flere lag, og de er helt fri for knaster, huller og revner.

Hold derfor øje med, om der decideret står byggeplade eller gulv/tag med fer og not i beskrivelsen. Fer og not anvendes primært i tag, gulv og vægkonstruktioner. Med de brede anvendelsesmuligheder, står det dig frit for, hvordan du vil anvende dem i konstruktionen. OSB plader behandles som almindeligt træ, og idet de kan erstatte krydsfiner, anses OSB plader ofte som en billigere udgave af krydsfiner. Du kan som altid, når du handler hos WOOD-ONLINE, stole på, at du modtager byggematerialer i høj og professionel kvalitet.