OSB Plader

OSB plader er særligt egnet til udendørs byggeprojekter. De består af aflange træspåner, lim og voks i 3 lag. Mangler du anvendelige OSB plader til eksempelvis emballage og afdækning, kan du finde dem her.

Læs mere

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

OSB plader til emballage og afdækning

OSB plader består af aflange træspåner, lim og voks i 3 lag, og har en utrolig bred anvendelsesmulighed, særligt egnet til udendørs byggeprojekter. OSB plader findes i flere forskellige varianter, som er særligt anvendelige til en bestemt del af konstruktionen. Mangler du anvendelige OSB plader til emballage og afdækning, kan vi varmt anbefale at se nærmere på vores nedenstående sortiment. Her finder du plader af spåner i kraftigt kvalitet. 

Hold derfor øje med, om der decideret står byggeplade eller gulv/tag med fer og not i beskrivelsen. Fer og not anvendes primært i tag, gulv og vægkonstruktioner. Med de brede anvendelsesmuligheder, står det dig frit for, hvordan du vil anvende dem i konstruktionen. OSB plader behandles som almindeligt træ, og idet de kan erstatte krydsfiner, anses OSB plader ofte som en billigere udgave af krydsfiner. Du kan som altid, når du handler hos Wood Online, stole på, at du modtager byggematerialer i høj og professionel kvalitet til nogle af markedets bedste priser.