Jotun LADY maling

Jotun LADY maling er berømt for den hurtige tørretid, høje dækkeevne og ikke mindst de mange smukke farver. I vores sortiment kan du vælge mellem mange forskellige typer af Jotun LADY til ethvert behov og ethvert rum. Her får du langtidsholdbar kvalitetsmaling, der bringer elegance og atmosfære ind i hjemmet. Se hele udvalget herunder og find den maling, der imødekommer dine stilmæssige og funktionelle præferencer. 

Læs mere

Jotun maling

Bedst i test - et hav af flotte og slidstærke farver 

Jotun LADY maling er det bedste valg, når væggene skal friskes op med maling. I hvert fald ifølge flere testpaneler. De to jotun-malinger, Jotun LADY Wonderwall og Jotun LADY Pure Color, blev i 2022 af Bomagasinet kåret som bedst i test. Jotun LADY Wonderwall, der blev kåret som "Bedste vægmaling for mat overflade", LADY Wonderwall er en af de mest slidstærke vægmalinger på markedet, og samtidig har den en mat glans, der giver flotte og vaskbare vægge", lød begrundelsen.

Jotun LADY Pure Color blev kåret som den "Bedste vægmaling for miljøet".

 3 gode grunde til at vælge Jotun:

  • Lang holdbarhed
  • Høj dækkeevne
  • Testvindende maling


Derudover er Jotun LADY Vægmaling 10 blevet kåret som bedst i test af bedstitest.dk. Produkteksperternes begrundelse: "Uanset hvilket rum der skal males i hjemmet, så kan du ikke gå galt i byen med denne maling fra mærket Jotun. Deres Lady Væg 10 er en akrylvægmaling med glans, som kan bestilles i et hav af farver. Malingen er yderst slidstærk og har en god dækkeevne. Derudover holder den miljømærkningerne Svanen og EU-blomsten".

Søger du maling i høj kvalitet og et hav af farver, som holder sig flotte på dine vægge i mange år frem, så er Jotun LADY et yderst godt valg. Du kan læse mere om de forskellige typer af Jotun LADY-maling her eller besøge vores fysiske farvecenter i København.