Fundablokke

Fundablokke er et robust materiale, der benyttes næsten alle steder i byggeriet. De egner sig særligt godt til fundament, sokkel og støttemure. Hos Wood Online tilbyder vi et stort udvalg af fundablokke fra RC Beton til lave priser.

Læs mere

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Der er mange fordele ved at bygge med fundablokke

En fundablok ligner et stort H, hvorfor den også kaldes H-Blok, og så er den fremstillet af beton. Fundablokke er et rigtig godt valg til byggeri, hvor der kræves styrke, robusthed og fleksibilitet. Derfor er de f.eks. velegnede til opbygning af støttemure, fundamenter, sokler, kældertrapper samt ind- og udvendige vægge. Fundablokke er lette at arbejde med, hvorfor de både egner sig godt til store byggeprojekter og mindre gør-det-selv projekter.

    3 gode grunde til at vælge fundablokke:

  • Billige og let tilgængelige
  • Yderst robuste og kan modstå hårde vejrforhold
  • Produceret i støjdæmpende og bæredygtigt materiale

Sådan anvender du fundablokke

Den største styrke fås ved at stille fundablokkene på en række, hvor de sættes i forlængelse af hinanden. Herefter kan der med fordel lægges armeringsjern i fundablokkene. Til sidst fyldes hulrummene med flydende beton. Når den flydende beton er hærdet, vil fundablokkene herefter fungere som en særdeles robust støttemur eller fundament.