Multicutter

En multicutter har et utal af anvendelsesmuligheder som dyksnit, planslibning og slibning. Hos wood-online.dk fører vi et bredt udvalg af multicuttere fra bl.a. Bosch, Festool, DeWalt, Makita og Milwaukee. Med det rette valg af klinge er du i stand til at klare opgaver i alle materialer, såsom bearbejdning og tilpasning af træ, metal, gips, og fliser.

Læs mere

Varer 1-12 af 15

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 15

Side
pr. side
Faldende orden

Dyksnit, planslibning og slibning med Multicutter 

En multicutter har et utal af anvendelsesmuligheder som dyksnit, planslibning og slibning. Hos wood-online.dk fører vi et bredt udvalg af multicuttere fra bl.a. Bosch, Festool, DeWalt, Makita og Milwaukee. Med det rette valg af klinge er du i stand til at klare opgaver i alle materialer, såsom bearbejdning og tilpasning af træ, metal, gips, og fliser. Multicutteren er derfor en trofast følgesvend til alle de opgaver hvor der kræves stor præcision og hvor man med tradionelt el-værktøj, har svært ved at komme til. 

Multicutteren fås både med batteri og med fast forsyning alt afhængig af hvad du skal bruge den til. Foretrækker du f.eks. stor mobilitet er en akku multicutter det oplagte valg da du ikke er bundet af ledninger. Skal du til gengæld bruge din multicutter på mere kontinuerlig basis er multicutteren med fast forsyning et godt valg. Her skal du ikke tænke på om du løber tør for batteri - det er bare at arbejde derud af.