Gulve

Udvalget af gulve på Wood Online er stort og varieret, så der er noget for enhver smag og behov. Vores sortiment indeholder mange flotte vinylgulve og trægulve. De har alle har det tilfælles at de er udført i langtidsholdbar kvalitet og nemme at rengøre. Når du handler på Wood Online, får altid god kvalitet til lave priser, samt hurtig levering.

Læs mere

Gulve, der er robuste og nemme at vedligeholde

Trægulve er et klassisk valg, som er yderst populært. De er også robuste og nemme at vedligeholde - og de kommer i hvert sit unikke udtryk. Vores sortiment indeholder trægulve i flotte lyse og mørke nuancer. Blandt andet klassiske planker og smukke sildebensgulve, Slotsplank og Junckers er blot er lille udpluk af de mange muligheder vi kan tilbyde dig. 

God kvalitet fra de største producenter 

På Wood Online finder du altid lave priser på gulve, så du kan være sikker på ikke at betale for meget. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af de produkter, vi forhandler. Derfor samarbejder vi udelukkende med markedets bedste leverandører, så du altid kan være sikker på at få slidstærke gulve i langtidsholdbar kvalitet.