Byggeplader

Wood Online forhandler et stort og varieret udvalg af byggematerialer, herunder masser af byggeplader til byggeri og renovering. I vores sortiment kan du blandt andet vælge mellem MDF-plader, spånplader og OSB-plader. Pladerne har hver deres unikke egenskaber, som gør dem velegnede til et utal af opgaver. Fælles for alle byggepladerne i vores sortiment er, at kvaliten er god og prisen lav. Se hele udvalget her.

Læs mere

Byggeplader og plader til byggepladser

Når du står overfor et bygge- eller renoveringsprojekt, er det afgørende, at du anskaffer dig de korrekte byggeplader i langtidsholdbar og slidstærk kvalitet. Byggeplader fremstilles i mange materialer og hårdheder. Men ikke alle er lige velegnede til alle opgaver. Vi forhandler et varieret udvalg af plader til et hvert behov. Uanset om du søger spånplader, støbefinérplader eller noget helt tredje, finder du det her hos os - og endda i en kvalitet, der langt overgår standarden hos mange andre online forhandlere. Det afspejler sig dog ikke i vore priser, som befinder sig på et lavprisniveau. Se de mange muligheder og bliv godt klædt på med de helt rigtige byggeplader.

Har du spørgsmål vedrørende produkter, leveringstider eller noget helt tredje, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 39 16 19 99 eller mail [email protected]