Armeringsnet / Rionet

Armeringsnet anvendes til nedstøbning og armering af gulve, hvor det kan indrettes, så der er plads til gulvvarme. Men det er også med fordel benyttes, hvis du ønsker et hegn med klatreplanter. Se vores udvalg i forskellige størrelser her. 

Læs mere

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Armeringsnet i høj kvalitet til mange formål

Armeringsnet anvendes til nedstøbning og armering af gulve, hvor det kan indrettes, så der er plads til gulvvarme. Armeringsnet/rionet har en ru overflade, så det kan anvendes som forstærkning af betonkonstruktioner, og dermed være med til at styrke terrændækket. Armeringsnet/rionet er også blevet populært til anvendelse i haven, da det er let at installere som hegn, der skaber afskærmning. Det skal blot skæres til med en nedstryger eller boltsaks, og så kan det nemt monteres på f.eks. stolper.

Armeringsnet til armering af gulve

På trods af at armeringsnet/rionet bruges til noget så forskelligt som havehegn og nedstøbning, har armeringsnettet samme tykkelse, og du kan anvende den samme type armeringsnet både til hegn i haven og til støbning af betongulve.

Det er let at være kreativ med armeringsnet i haven og at give haven et charmerende og flot udtryk. Hegnet er nemlig let at tilpasse efter dine behov og ønsker - og der er god mulighed for at dekorere det eller på anden måde kombinere det med andre materialer.

Hvor armeringsnet til haven er et projekt alle kan udføre, vil det kræve noget mere snilde og færdigheder at støbe et betongulv. Her anbefaler vi at projektet udføres i samarbejde med erfarne folk, der har støbt betongulv op til flere gange. Skal der være gulvvarme i gulvet, kræver det yderligere opmærksomhed og snilde. Her er placeringen af armeringsnettet afgørende for at skabe en god konstruktion, og elementerne må endelig ikke komme for tæt på hinanden. Det kan i værste fald give skader på gulvbelægningen.

Rionet hegn kan anvendes som espaliervæg

Hvis du ønsker klatreplanter på hegn, som hjælper med at give en naturlig og frodig afskærmning af haven, er rionet hegn yderst effektivt som espaliervæg. Rionet hegn kan også med fordel anvendes med slyngplanter, og give den samme, levende effekt. 

Her er det en god ide at tænke på placeringen i haven, hvor den står flot og bliver udsat for en del sollys. I forhold til udendørs anvendelse af rionet hegn er der ingen grund til bekymring. Materialet er solidt og kan holde til al slags vejr, uden at vise spor på slid. På den måde får du et flot hegn, som du kan have glæde af mange år frem.