Armeringsnet / Rionet

Armeringsnet anvendes til nedstøbning og armering af gulve, hvor det kan indrettes, så der er plads til gulvvarme. Armeringsnet/rionet har en ru overflade, så det kan anvendes som forstærkning af betonkonstruktioner, og dermed være med til at styrke terrændækket

Læs mere

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Armeringsnet anvendes til nedstøbning og armering af gulve, hvor det kan indrettes, så der er plads til gulvvarme. Armeringsnet/rionet har en ru overflade, så det kan anvendes som forstærkning af betonkonstruktioner, og dermed være med til at styrke terrændækket. Armeringsnet/rionet er også blevet populært til anvendelse i haven, idet det er let at installere som hegn, der skaber afskærmning. Hvis du ønsker at anvende materialet som hegn, anbefaler vi rionet på 4 mm, for at det er lettere at arbejde med. Her skæres der blot til med nedstryger eller boltsaks, og hegnet monteres på for eksempel stolper.

Galvaniseret rionet

Det er blevet yderst populært at anvende galvaniseret rionet i haven, idet det giver et flot udseende og er let at installere. Rusten rionet anvendes også hyppigt til at indrette haven. Rionet hegn kan anvendes både som skelhegn og læhegn. 

Et rionet hegn er let at bygge, og du vil blive overrasket over hvor stilrent og moderne resultatet kan blive - og så uden at det koster dig alverden. Om du er bekendt med rionet eller ej, kan du sagtens tage sagen i egen hånd og bygge dit eget rionet hegn. 

Armeringsnet til armering af gulve

På trods af, at armeringsnet/rionet bruges til noget så forskelligt som et havehegn og nedstøbning, har armeringsnettet samme tykkelse, og du kan anbefale den samme type armeringsnet både til hegn i haven og til støbning af betongulve.

Det er let at være kreativ med armeringsnet i haven og at skabe dit eget hegn som dit personlige hobbyprojekt, vil være med til at skabe liv og personlig stil i haven. Hegnet er let at tilpasse efter dine behov og ønsker, og der er god mulighed for at dekorere armeringsnettet eller på anden måde kombinere det med andre materialer.

Hvor armeringsnet til haven er et projekt alle kan udføre, vil det kræve noget mere snilde og færdigheder at støbe et betongulv. Her anbefaler vi at projektet udføres i samarbejde med erfarne folk, der har støbt betongulv op til flere gange. Skal der være gulvvarme i gulvet, kræver det yderligere opmærksomhed og snilde. Her er placeringen af armeringsnettet afgørende for at skabe en god konstruktion, og elementerne må endelig ikke komme for tæt på hinanden. Det kan i værste fald give skader på gulvbelægningen.

Rionet hegn kan anvendes som epaliervæg

Hvis du ønsker klatreplanter på hegn, som hjælper med at give en naturlig og frodig afskærmning af haven, er rionet hegn yderst effektivt som epaliervæg. Rionet hegn kan også med fordel også anvendes med slyngplanter, og give den samme, levende effekt. 

Her er det en god ide at tænke på placeringen i haven, hvor den står flot og bliver udsat for en del sollys. I forhold til den udendørs anvendelse af rionet hegn er der ingen grund til bekymring. Materialet er solidt og kan holde til al slags vejr, uden at vise sport på slid. På den måde får du et flot hegn, som I kan have glæde af mange år frem.
 

Billigt rionet

Hos Wood Online kan du skaffe armeringsnet/rionet til en solid lavpris, som giver dig meget for pengene. Kvaliteten er solid og holder i mange år frem, uden nogen form for vedligeholdelse. Husk at holde øje med tykkelsen på rionet, før du køber, så du ved at det er effektivt at anvende til netop dit byggeprojekt. Her anbefaler vi til haveprojekter og hegn en tykkelse på 4 mm, mens vi til armering af gulv anbefaler en tykkelse på 6 mm. Vores armeringsnet/rionet har et standard mål på 150 x 250 som netstørrelse, og 15 x 15 i maskemål. 

Er du i tvivl om hvordan du kommer i gang med at bruge armeringsnet/rionet? Få tips og tricks fra vores kompetente team. Vi giver dig svar på dit spørgsmål hurtigst muligt, så du kan komme videre med dit byggeprojekt. Kontakt os i dag.