Plastmo Zink Arkitekt Tagrender

Plastmo Zink Tagrender og nedløb er det foretrukne valg blandt mange - både til nybyggeri og renovering. Og med god grund. Zink er nemlig et materiale, som får en flot mørk patina med tiden. Patinaen giver desuden en ekstra god beskyttelse mod rust. Med Plastmo Zink tagrender får du en langtidsholdbar og eksklusiv løsning, der kan modstå de hårdeste klimaforhold. Se det brede udvalg af tagrender her og gør brug af vores tagrendeberegner, der hjælper dig med at finde den ideelle tagrende til dit byggeri.

Læs mere

Smuk tagrende i zink

Denne arkitekttegnede tagrende er designet særligt til Skagenshuse, fiskerhuse og andre huse uden udhæng og vil give dem en smuk afslutning. Det særlige ved disse tagrender er deres lige kant modsat de klassiske halvrunde tagrender.

Tagrende i høj kvalitet

Tagrenderne er produceret i massiv 0,7 titanzink, hvilket gør dem slidstærke og modstandsdygtige overfor det danske klima. Tagrenderne kan modstå forurening og saltholdigt luft fra kystområder. Den specialdesignede Arkitekt Tagrende fås i størrelse 11. Nedløb fås i Ø75 og Ø90 mm. Plastmo yder en garanti på 25 år på Zink Arkitekt Tagrender.