Om Wood OnlineOm Wood Online

Om os

 
Wood-online.dk er drevet og ejet af Øbro Træ A/S. Øbro Træ blev grundlagt tilbage i 1940, hvor Jens Pedersen udvidede sin virksomhed, Hovedstadens Træ og Krydsfinérhandel, med yderligere en tømmerhandel i Randersgade, centralt beliggende i København Ø. Den nye tømmerhandel fik navnet Øbro Træ og Finérhandel.

Virksomheden har udviklet sig meget gennem årene og har siden åbnet afdelinger i både Nordhavn og Greve, hvor vi i dag servicerer primært Sjælland og det professionelle erhverv med byggematerialer. Fokus har siden starten været at tilbyde kvalitets byggematerialer, høj kundeservice og hurtig levering.

Fokus på logistikken

Som markedet og verden har udviklet sig, er logistik blevet en afgørende faktor for at drive en moderne trælast. Øbro Træ har altid sat en ære i at levere de ønskede materialer til rette sted og rette tidspunkt - både til private- og erhvervskunder. Vi har derfor ansat specialister med solid erfaring i pakning og levering af byggematerialer, hvilket har betydet at vi laver meget få fejl i vores logistik. Dog er ingen perfekte og fejl sker, men vi sætter en ære i at løse fejl hurtigt og gnidningsfrit, så arbejdet ikke går i stå. 

Onlinehandel siden 2013

Med de mange års erfaring fra de fysiske trælaster i bagagen besluttede vi i 2013 at tilbyde vores varer og vores service til alle typer af kunder - også dem der foretrækker at handle online. Derfor lancerede vi webshoppen wood-online.dk med et stort og bredt udvalg af byggematerialer og værktøj m.m. Uanset om du er privat, gør-det-selv-er, håndværker eller offentlig skulle det være muligt at købe professionelle byggematerialer til konkurrencedygtige priser.

Wood-online.dk tilbyder en gennemsigtig købsoplevelser. Kunder, der handler på webshoppen, har mulighed for at købe vores materialer døgnet rundt, men samtidig kan de planlægge deres arbejde ud fra vores tidsbestemte leveringssetup. Hvad enten du er i god tid eller sent ude med din bestilling, kan vi som regel tilbyde en fornuftig løsning, der imødekommer dit behov.

Stort sortiment og levering i hele Danmark

Som virksomheden har udviklet sig siden 1940 er vores tilstedeværelse i Danmark gået fra primært at fokusere på hovedstadsområdet til at vi i dag leverer over hele Danmark. Intet projekt er for småt og intet er for stort. Uanset om du skal opføre 100 boliger eller male den ene væg i soveværelset har vi erfaringen og ekspertisen til at assistere dig med at løse opgaven.

Det er afgørende for os at sortimentet på wood-online.dk dels indeholder materialer af høj kvalitet til prisen, men også at det er varer, som vi kan levere indenfor den oplyste tid. Søger du et produkt, som du ikke kan finde på webshoppen, kan vi højst sandsynligt skaffe det. Kontakt vores faguddannede kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig videre med dit projekt på tlf. 39 16 19 99 eller mail [email protected]