Om os

 

Wood-online.dk er drevet og ejet af Øbro Træ A/S. Øbro Træ har sin start tilbage i 1940, hvor Jens Pedersen udvidede sin virksomhed, Hovedstadens Træ og Krydsfinerhandel, med yderligere en tømmerhandel i Randersgade. Den nye tømmerhandel fik sit navn, Øbro Træ og Finerhandel. Siden denne trælast har virksomheden udviklet sig meget gennem årene og har siden etableret afdelinger i både Nordhavn og Greve hvor vi i dag servicere primært Sjælland og det professionelle erhverv med byggematerialer. Fokus har været på kvalitets byggematerialer og en høj kundeservice.

Fokus på logistikken

Som markedet og verden har udviklet sig, er logistik blevet en afgørende faktor for at drive moderne trælast. Øbro Træ har altid sat en ære i at levere de ønskede materialer til rette sted og rette tidspunkt til deres erhvervskunder igennem årene. Virksomheden har ansat specialister med lang erfaring i pakning og levering af byggematerialer, som betyder at vi laver meget få fejl i vores logistik - dog er ingen perfekte og fejl sker, men her ved vi hvor vigtigt det er at løse de fejl hurtigt og gnidningsfrit, så arbejdet ikke går i stå.

Onlinehandel siden 2013

Med denne erfaring og ekspertise i bagagen besluttede vi i 2013 at vi ville tilbyde vores varer og vores service til alle typer af kunder igennem vores nethandel på wood-online.dk. Uanset om du privat, gør-det-selv-person, håndværker eller offentlig skulle det være muligt at købe professionelle byggematerialer til konkurrencedygtige priser. Wood-online.dk tilbyder en gennemsigtig købsoplevelse for vore kunder, så de dels for mulighed for at købe vores materialer døgnet rundt, men også har mulighed for at planlægge deres arbejde ud fra vores tidsbestemte leveringssetup. Uanset om du er i god tid eller er i sidste øjeblik, kan vi som regel tilbyde en løsning der passer til dit behov.

Stort sortiment og levering i hele Danmark

Som virksomheden har udviklet sig siden 1940 er vores tilstedeværelse i Danmark gået fra primært at fokusere på hovedstadsområdet til at vi i dag leverer over hele Danmark. Intet projekt er for småt og intet er for stort. Uanset om du skal opføre 100 boliger eller male den ene væg i soveværelset har vi erfaringen og ekspertisen til at assistere dig og løse opgaven.

Det er vigtigt for os at sortimentet på wood-online.dk dels er materialer af en ordentlig kvalitet til prisen, men også er varer hvor vi kan sikre levering sker indenfor den oplyste tid. Men hvis ikke du kan finde det du skal bruge på hjemmesiden, har vi helt sikkert mulighed for at skaffe det til. Kontakt endelig vores kundeservice hvor der sidder uddannet fagfolk klar til at hjælpe dig videre med dit projekt: her