Elhøvl

Hos wood-online.dk har vi elhøvle både på batteri og med fast forsyning. Elhøvlen er et lækkert stykke el-værktøj til gør-det-selv´ere og proffessionelle håndværke. Elhøvlen er ideel til tilpasningsarbejde af emner, bearbejdning af paneler, sokler, lister, døre, vinduer og generelt træarbejde.

Læs mere

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Slip for hårdt arbejde med en elhøvl 

Hos wood-online.dk har vi elhøvle på både batteri og med fast forsyning. Elhøvlen er et lækkert stykke værktøj, om du gør-det-selv-person eller er proffessionel. Elhøvlen kan nemlig bruges nemt til f.eks. tilpasningsarbejde af emner, bearbejdning af paneler, sokler, lister, døre, vinduer og generelt træarbejde. Elhøvlen gør arbejdet utrolig nemt da de fleste kan betjenes med én hånd. Det betyder bl.a. at du ikke skal bruge lige så mange kræfter på at betjene den, og samtidig at du vil være i stand til at udføre et stykke arbejde med større præcision.


Med de evigt forbedret dc-motorer og batterier er den batteridrevet elhøvl blevet en yndling blandt proffesionelle da man opnår en højere mobilitet end ved fast forsyning. Man kan dog ikke komme udenom at man med fast 230 V tilslutning til stadighed giver flere kræfter. Derfor er der en række overvejelser du bør gøre dig inden du køber en elhøvl. Der er desuden en række andre specifikationer du bør have in mente når du skal vælge såsom spåntykkelse, falsdybde, høvlebredden, udsugningen og vægten af maskinen.