Elhøvl

Hos wood-online.dk har vi elhøvle på både batteri og med fast forsyning. Elhøvlen er et lækkert stykke værktøj, om du er gør-det-selv'er eller proffessionel. Elhøvlen kan nemlig bruges nemt til f.eks. tilpasningsarbejde af emner, bearbejdning af panelersokler, listerdøre, vinduer og generelt træarbejde

Læs mere

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Makita Elhøvl KP0800J 82 mm
  Makita Elhøvl KP0800J 82 mm
  1.428,00 DKK
  Plus evt. fragtomkostninger
 2. Bosch Akku Høvl GHO 18 V-LI Solo
  Bosch Akku Høvl GHO 18 V-LI Solo
  2.703,00 DKK
  Plus evt. fragtomkostninger
 3. Bosch Elhøvl GHO 26-82 D Prof.
  Bosch Elhøvl GHO 26-82 D Prof.
  1.845,75 DKK
  Plus evt. fragtomkostninger

3 varer

pr. side
Faldende orden

 

Hos wood-online.dk har vi elhøvle på både batteri og med fast forsyning. Elhøvlen er et lækkert stykke værktøj, om du er gør-det-selv'er eller proffessionel. Elhøvlen kan nemlig bruges nemt til f.eks. tilpasningsarbejde af emner, bearbejdning af paneler, sokler, lister, døre, vinduer og generelt træarbejde. Elhøvlen gør arbejdet utrolig nemt da de fleste kan betjenes med én hånd. Det betyder bl.a. at du ikke skal bruge lige så mange kræfter på at betjene den, og samtidig at du vil være i stand til at udføre et stykke arbejde med større præcision.
Med de evigt forbedret dc-motorer og batterier er den batteridrevet elhøvl blevet en yndling blandt proffesionelle da man opnår en højere mobilitet end ved fast forsyning. Man kan dog ikke komme udenom at man med fast 230 V tilslutning til stadighed giver flere kræfter. Derfor er der en række overvejelser du bør gøre dig inden du køber en elhøvl. Der er desuden en række andre specifikationer du bør have in mente når du skal vælge såsom spåntykkelse, falsdybde, høvlebredden, udsugningen og vægten af maskinen.