El-Værktøj

Hos Wood Online har vi el-værktøj til enhver opgave. Uanset om du er professionel håndværker eller gør-det-selv´er, kan du finde det, du har brug for til dine byggeprojekter. Udvalget i vores sortiment spænder vidt - lige fra Skruemaskiner til højtryksrensere. Fælles for alle produkterne er, at kvaliteten er høj og prisen lav. At have det rigtige værktøj siges at være 80% af jobbet. Kom godt fra start ved hjælp af el-værktøjet herunder. 

Læs mere

El-værktøj til enhver opgave

Hos Wood Online har vi el-værktøjet til enhver opgave - uanset størrelse. Om du er professionel håndværker eller gør-det-selv'er finder du helt sikkert det du har brug for. At have det rigtige værktøj er afgørende for at kunne fuldføre en bygge- eller renoveringsopgave på bedste vis. Ved hjælp af vores produkter kommer du godt fra start med de bedste forudsætninger for at skabe et gennemført resultat, der holder i mange år frem. 

Kvalitetsværktøj fra alle de førende brands

Vi fører bl.a. bore- og skruemaskiner, dyksave, overfræsere, båndsliber, multicutter, kapsave, stiksav, støvsuger, røreværk, radio, høvle, excentersliber, gipsskruemaskine, feincutter, dominofræser, rundsave, bajonetsav, geringsavrystepudsere samt en masse tilbehør fra alle de kendte producenter såsom Festool, Bosch, Makita, Dewalt og Milwaukee. På den måde er du sikret pålideligt kvalitetsværktøj når du arbejder - og tilmed til faste lave priser.