Lecablokke

Leccablokke er et naturprodukt, der bruges som byggeblokke til opbygning af vægge og fundamenter velegnet til en bred vifte af byggeprojekter

Læs mere

12 varer

pr. side
Faldende orden

12 varer

pr. side
Faldende orden

Leccablokke er et naturprodukt, der bruges som byggeblokke til opbygning af vægge og fundamenter velegnet til en bred vifte af byggeprojekter. Blokkene er særligt populære til byggeprojekter grundet den lette vægt kontra betonblokke kombineret med blokkens isolerende egenskab og høje styrke. Udover en let vægt har lecablokke nemlig grundet de mange hulrum også varmeisolerende egenskaber, styrke og frostsikkerhed, samtidig med at de også er skånsomme for råd, svamp m.v. Ydermere optager og afgiver lecablokkene fugt og varme, der har en positiv indvirkning på indeklimaet.  

Hos WOOD-ONLINE har vi et stort udvalg af lecablokke med forskellige egenskaber, høj kvalitet og til mange forskellige formål. Herunder findes derfor med garanti også lecablokke til netop dit behov og byggeprojekt. Find din favorit og kontakt vores kundeservice vedrørende eventuelle spørgsmål. Vi tilbyder altid super attraktive priser og hurtig levering helt til døren inden for få hverdage.