Swedoor Døre

Swedoor er en af de største leverandører af døre og karme til både indvendig og udvendig brug. Derfor indeholder deres sortiment også døre for enhver smag og stil - se de forskellige muligheder herunder og find de helt rigtige døre til dit hjem.  

Læs mere

Swedoor døre og karme til udvendig og indvendig brug

Swedoor er ubetinget den største leverandør af døre og karme til både indvendig og udvendig brug i det danske byggeri. Deres designs spænder bredt fra det klassiske, der gør sig perfekt til renoveringsprojekter og ældre boliger til det moderne udtryk, der er karakteristisk for nye byggerier. Fælles for begge stilarter er dog, at kvaliteten og finishen er helt i top. Derfor er alle dørene velegnet, uanset om du bygger nyt eller renoverer. Hos Wood-online.dk har vi allerede en del døre på lager, klar til afsendelse. Nogle af vores døre er skaffevarer hvilket betyder at der vil blive opkrævet af skaffevaregebyr, der dækker fragtomkostningerne fra Swedoor. I øjeblikket tillader vores webshop kun at tilføje dette gebyr på selv varen hvilket betyder at du ved mere end 1 stk. vil blive opkrævet dette gebyr to gange. Dette skal du dog se bort fra og kontakte os på tlf. 39 16 19 99.

Swedoor dørserier

Swedoor har gjort det nemt, når du skal vælge en dør til netop dit byggeprojekt. Overordnet er der to serier at vælge fra; nemlig Advance-Line og Clever-Line. De varierer i forskellige kvaliteter, konstruktioner og udseende. Du kan derfor altid finde en dør, der imødekommer dine krav til budget, kvalitet og udseende. Begge serier er DDK-mærket hvilket er dørbranchens fælles kvalitetsgaranti. Det betyder at dørene er underlagt strenge krav til løbende kontrol samt høje kvalitetskrav. Der ydes også, fra Swedoor, 5 års garanti på produktet. Så dér hvor de to serier adskiller sig fra hinanden er f.eks. på den forbedret overfladebehandling hvilket du får med Advance-Line serien. Du får desuden en støjreducerende dør med Advance-Line hvilket er opnået med deres særlig konstruktion af døren. Både Clever-Line og Advance-Line fås i massive konstruktioner, der giver en tungere dør med en betydelig forøgelse af følelsen af kvalitet når døren betjenes. For at lære mere om Swedoors døre kan du med fordel ringe til os eller besøge Swedoors hjemmeside her >

Bæredygtige døre

Hos wood-online.dk går vi meget op i at vores produkter så vidt muligt er certificeret, så vi hjælper med at understøtte bæredygtig skovdrift rundt omkring i verden. Derfor er vores valg også faldet på netop Swedoor, når vi forhandler døre. Swedoor udmærker sig ved at en lang række af deres produkter er både FSC-mærket og PEFC-mærket, hvilket sikrer at deres døre er produceret uden brug af ulovligt handlet træ.