Akustikpaneler

Har du problemer med rumklang? Med akustikpaneler kan du forbedre rumakustikken markant. Udover at reducere støjniveauet, skaber de dansk producerede akustikplader et bedre indeklima og et mere stemningsfuldt rum. Hos Wood Online forhandler vi akustikpaneler til loft og vægge fra Acupanels. 

Læs mere

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Undgå dårlig akustik 

Hvis du har problemer med dårlig akustik derhjemme, kan en panelvæg eller panelloft være vejen frem. Med akustikpanelerne fra Acupanels bliver kvalitet og æstetik taget til et højere niveau – her er der ikke gået på kompromis med hverken funktion eller design. Pladerne er produceret af træsorter i eksklusiv klasse. Som gør-det-selv-person skal du ikke være bange for at gå i gang med projekt: bedre akustik derhjemme. Panelerne er nemlig nemme at montere, og de kan tilpasses til din akustikvæg eller akustikloft.

Bæredygtig produktion

Alle træpanelerne fra Acupanels er FSC®-CERTIFICEREDE – hvilket vil sige de er produceret under forhold, som sikrer naturen, ordentlige arbejdsforhold for dem, som arbejder med træet og for dem, som er afhængige af træet. Der må fx ikke fældes med flere træer, end skoven kan nå at reproducere. Derudover har skovarbejderne uddannelse, løn og arbejdsforhold i orden.