Jotun LADY Vægmaling

Jotun LADY vægmaling i høj kvalitet med suveræn dækkeevne. Jotun LADY vægmaling er et rigtig godt valg til maling af stue, børneværelse, bryggers m.m. Malingen giver væggene en ensartet og smuk finish, og den kan tones i 1000-vis af forskellige farver.

Læs mere

Varer 1-12 af 25

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 25

Side
pr. side
Faldende orden

Vægmaling i høj kvalitet med suveræn dækkeevne 

Jotun LADY vægmaling i høj kvalitet med suveræn dækkeevne. Jotun LADY maling er et rigtig godt valg til maling af stue, børneværelse, bryggers m.m. Malingen giver væggene en ensartet og smuk finish, og den kan tones i 1000-vis af forskellige farver. Få overblikket over de forskellige typer af Jotun Lady-maling her.

Herover finder du vores udvalgte farvenuancer. Ønsker du en farve, som ikke er vist her, skal du blot vælge varianten "VALGFRI FARVE" og skrive navnet på dit valg i kommentarfeltet på købssiden, når du har lagt varen i kurven. Skulle du have spørgsmål vedrørende dine muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er du i tvivl om hvilken farve du skal vælge, kan du besøge vores fysiske farvecenter i København og få kyndig hjælp og vejledning.