Sundolitt Gulvisolering

Sundolitt isolering til tag, væg, gulv og terrændæk. Sundolitt solering har stor fleksibilitet i anvendelsen og kan både indgå i tagkonstruktioner såvel som i terrændæk. Takket være de skarpe kanter er de desuden nemme at installere. Når du handler på Wood Online, får du altid høj kvalitet til lave priser, samt hurtig levering.

Læs mere

Sundolitt - fleksibel isolering

Inden for isolering er der mange muligheder. En af dem er Flamingo/Sundolitt, som er et rigtig godt valg, hvis du skal isolere tage, vægge eller gulve. I vores sortiment kan du vælge mellem flamingo plader i forskellige størrelser og tykkelser og dermed finde præcis de plader, der passer til dit behov. Der er mange fordele ved at anvende Sundolitt isolering - blandt andet: Stor fleksibilitet, nem installering og høj trykstyrke.

Stort udvalg og høj kvalitet 

Hos Wood Online bestræber vi os på at være en af de førende online-forhandlere af byggematerialer. Uanset om du er gør-det-selv'er eller håndværker, kan du derfor finde et stort og varieret udvalg af materialer til dit byggeprojekt. Kvaliteten af materialerne er afgørende for at opnå en langtidsholdbar løsning. Når du handler hos os, kan du være sikker på at få kvalitetsprodukter fra markedets bedste producenter.