Gipsplader

Gipsplader består af ren gips, som er et naturprodukt. Dermed er det med til at sikre et godt indeklima, uden at indeholde kemikalier eller andet sundhedskadeligt i pladerne. Gipsplader kan anvendes til mange forskellige formål i din bolig. 

Læs mere

Varer 1-12 af 19

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 19

Side
pr. side
Faldende orden

Gipsplader til mange forskellige formål

Gipsplader er anvendelige til mange forskellige formål i din bolig, som for eksempel konstruktioner af skillevæg eller lofter. I langt de fleste tilfælde, er det tilstrækkeligt at bruge almindelige gipsplader, mens du ved særlige behov, bør overveje fibergips eller vådrumsgips. Med Knauf gipsplader, som vi fører, får du tilmed et miljøvenligt og bæredygtigt materiale, som er 100% genanvendeligt.

Et populært valg til vægbeklædning

Gispsplader er særligt populære at anvende til vægbeklædning. Det skyldes, at de er nemme at håndtere, og at det er let at opnå en flot finish. Vælger du også at spartle dine gipsplader, får du et rustikt resultat, som minder om klassiske pudsede vægge - bare billigere. Vores sortiment af gipsplader spænder fra enkle funktionelle standardprodukter til special fremstillede eksklusive produkter. Gipspladerne er formstabile og enkle at håndtere og montere. Derfor ses de som et eftertragtet byggemateriale til vægbeklædning. Vi tilbyder gipsplader til et ethvert behov, herunder almindelige gipsplader, gipsplader med og uden isolering samt fibergips plader, der adskiller sig ved at være ekstra stærk kartongips. 

Brandsikre og billige gipsplader

Gipsplader er billige, brandsikre samt nemme at rengøre og kan derfor med fordel bruges i hele boligen - også for at reducere støjgener indendørs og udendørs. Det er nemt at arbejde med gipsplader. Du kan også finde gipsplader, der er produceret til bestemte formål, herunder eksempelvis vådrumsgips, der er særligt velegnet til rum med meget fugt eller damp. Se vores brede udvalg af gipsplader herunder af forskellige dimensioner og til forskellige formål. Har du spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os her for yderligere assistance, hvis du er i tvivl omkring hvilke gipsplader, du netop har behov for til dit byggeprojekt.