Birk krydsfiner

Krydsfiner er laminerede træplader bestående af mange lag af sammenlimet tynde finer-plader, og er et af de mest udbredte byggematerialer med adskillige anvendelsesmuligheder egnet til både inden- og udendørs byggeprojekter

Læs mere

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Birk Krydsfiner 250x125 cm
    Birk Krydsfiner 250x125 cm
    Fra 1.035,00 DKK
    Plus evt. fragtomkostninger

1 vare

pr. side
Faldende orden

Krydsfiner er laminerede træplader bestående af mange lag af sammenlimet tynde finer-plader, og er et af de mest udbredte byggematerialer med adskillige anvendelsesmuligheder egnet til både inden- og udendørs byggeprojekter.

Birke krydsfiner

Birke krydsfiner hos WOOD-ONLINE består af meget høj kvalitet med en rigtig pæn plade samt glimrende styrke- og stivhedsegenskaber, som gør pladen egnet til opgaver, der kræver stor styrke og stivhed. Birke krydsfineren er en stærk og lys krydsfiner, der i særdeleshed anvendes til inventar, møbler og lignende. Birke krydsfiner fås hos WOOD-ONLINE i tykkelse fra 4-21 mm. af den højeste kvalitet I/II (B/BB). 

Billig krydsfiner

Vi tilbyder højkvalitets birke krydsfiner til meget billige priser. Selvom vi som online byggemarked sætter en ære i at kunne præsentere vores kunder for en meget høj standard, når det gælder udvalg og kvalitet, så er det også de altid lave priser, der kendetegner vores webshop. Hos os kan du købe byggeplader i prima kvalitet til priser, der som regel ligger et niveau lavere end hos mange andre både fysiske og online forhandlere af byggematerialer. Der er derfor god grund til at købe dine birk krydsfiner plader her hos os, hvis du gerne vil have gedigne byggematerialer til billige priser. Du kan altid ringe til os på tlf. 39 16 19 99 eller sende en e-mail, hvis du har specielle forespørgsler på produkter eller materialer.

Se også vores øvrige udvalg indenfor OSB plader og mdf plader.