Birk Krydsfiner

Krydsfiner er et af de mest udbredte byggematerialer takket være de mange anvendelsesmuligheder. Krydsfiner egner sig godt både til indendørs og udendørs byggeprojekter - eksempelvis til bærende konstruktioner som vægge, gulve og tage. Se vores udvalg af birkekrydsfiner til lave priser her. 

Læs mere

1 vare

pr. side
Faldende orden

1 vare

pr. side
Faldende orden

Birke krydsfiner til inventar og møbler

Det birkekrydsfiner, du finder på Wood Online, er i meget høj kvalitet med glimrende styrke- og stivhedsegenskaber, som gør pladen egnet til opgaver, der kræver stor styrke og stivhed. Birke krydsfineren er en stærk og lys krydsfiner, der i særdeleshed anvendes til inventar, møbler og lignende. Birke krydsfiner fås hos Wood Online i tykkelse fra 4-21 mm. af den højeste kvalitet I/II (B/BB). 

Billig krydsfiner i god kvalitet

Krydsfiner er laminerede træplader bestående af mange lag af sammenlimet tynde finer-plader, og er et af de mest udbredte byggematerialer med adskillige anvendelsesmuligheder egnet til både inden- og udendørs byggeprojekter. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af byggeplader i god kvalitet til priser, der som regel ligger et niveau lavere end hos mange andre både fysiske og online forhandlere af byggematerialer. Der er derfor god grund til at købe dine birk krydsfiner plader her hos os. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 39 16 19 99 eller sende en e-mail, hvis du har specielle forespørgsler på produkter eller materialer.

Se også vores øvrige udvalg af OSB plader og mdf plader.