Grus & Mørtel i poser og bigbags

Hvis du leder efter mørtel i god og holdbar kvalitet, som er nemt at arbejde med, er du havnet det rette sted. Vi tilbyder mørtel fra flere forskellige producenter - blandt andet Wevers mørtel. Når du handler på Wood Online, får du lave priser og hurtig levering. 

Læs mere

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Mørtel fra Wevers i langtidsholdbar kvalitet 

Hvis du leder efter mørtel i god og holdbar kvalitet, som er nemt at arbejde med, kan du godt indstille din søgen. Her har vi samlet vores udvalg af Wevers mørtel, der af mange anses for at være noget af det bedste i sin klasse. Vælg frit mellem flere mellem flere forskellige typer - blandt andet hæftemørtel, murermørtel og pudsemør

er der indtil flere former for kvalitetsfuld mørtel fra Wevers, du frit kan vælge mellem. Det være sig blandt andet murergrus, strandmørtel, bakkemørtel og støbemix for bare at nævne ganske få af de varianter, der er at finde her hos Wood-Online.dk. Når du bestiller mørtel her på webshoppen, sørger vi for transporten. Det foregår hurtigt og sikkert, så du snarest muligt får dine nye byggematerialer i hænde.