Rockwool Isolering

Der er mange gode grunde til at vælge et isoleringsmateriale lavet af stenuld fra Rockwool. Med isolering fra Rockwool får du et bedre indeklima, reduceret energiforbrug samt brandhæmmende effekter. Isolering fra Rockwool er et bæredygtigt produkt, da det bliver produceret i materialer, som naturen selv skaber i store mængder.

Læs mere

Højeffektiv Rockwool isolering til lave priser

A-Batts anvendes ofte til isolering af lette konstruktioner såsom skillevægge, lette loft- og tagkonstruktioner, etageadskillelser, krybekældere samt skunk- og skråvægge. A-Batts er formstabile isoleringsplader, der er fremstillet af stenuld. A-Batts fra Rockwool er både fugt- og vandafvisende.

Skillevægsbatts anvendes som navnet antyder til lydisolering af lette skillevægge. Skillevægsbatts er fleksible i både længden og bredden - hvilket giver et alsidigt og smidigt produkt. Skillevægsbatts kommer i forskellige dimensioner, så de passer til lige netop dine behov. 

Flexibatts anvendes til varmeisolering af lette skillevægge, lofter, tage, etageadskillelser eller krybekældere. Målene er tilpasset byggeriet, så spild minimeres ved installation. Flexibatts kan bruges til både træ- og stålskelletter samt bjælke- og spærkonstruktioner. Ligeledes er Flexibatts formstabile, fugt- og vandafvisende. 

Terrænbatts eller Terrænbatts Erhverv er et stift og hårdt isoleringsprodukt, der er specielt velegnet til varmeisolering i terrændæk konstruktioner i boliger, industrilokaler og erhverv hvor tungere last forekommer. Terrænbatts kan også anvendes til udvendig isolering på fx kældervægge osv. De blå streger på oversiden af isoleringsmaterialet indikerer, hvor den stive side er og dermed også hvilken side der skal vende op ad. Som de fleste andre produkter fra Rockwool er Terrænbatts Erhverv også produceret i fugt- og vandafvisende stenuld.

    3 gode grunde til at vælge isolering fra Rockwool

  • Klassificeret i de bedste brandklasser 
  • Højeffektiv isolering – både sommer og vinter 
  • Lyd- og støjreducerende 

Reducer dit energiforbrug 

Rockwool stenuldsprodukter har målbare positive effekter i forhold til varmeisoleringsevnen. Med isolering fra Rockwool kan du din varmeregning og i nogle tilfælde markant.

Når du skal isolere, er det vigtigt at leve op til de krav, der er i BR15 og BR18 og som sætter standarden for nybyg. Om vinteren bidrager isoleringen til at holde på varmen i huset og dermed mindske energiforbruget. Om sommeren hjælper isoleringen til at holde varmen ude og minimere brugen af køling. En god og tæt isolering er derfor, i samspil med en god ventilation, den bedste måde at sikre en behagelig og konstant temperatur året rundt.

Højeffektiv varmeisolering 

Isolering fra Rockwool er meget mere end blot varmeisolering. Isoleringen bidrager også til et sundt og behageligt indeklima hvilket bl.a. kommer til udtryk i reducerede lyd- og støjgener. En anden (og målbar) effekt af isolering lavet af Rockwool er dets brandhæmmende effekt. Stenulden, som Rockwools produkter er lavet af, kan ikke brænde og derfor er Rockwool også klassificeret i de bedste brandklasser A1 og A2. Rockwool stenuldsprodukter tåler temperaturer over 1000 °C uden at smelte - dog vil de yderste lag med bindemidlet forsvinde ved temperaturer omkring 250 °C. De underliggende fibre vil forblive intakte og beskytte de underliggende materialer mod flammepåvirkning.