Træ, Brædder & planker

Træ til ethvert formål. Hos Wood Online - din online trælast - kan du finde et kæmpe udvalg af træ til alle tænkelige bygge- og renoveringsprojekter. Og du kan være sikker på at få god kvalitet til lave priser. Vi forhandler blandt andet planker og trykimprægnerede brædder til træfacader, træterrasser og trægulve. Men også træ, der er meget velegnet, hvis du f.eks. skal bygge et hegn. Træsorterne spænder vidt, lige fra lærketræ og spærtræ til fyrretræ og gran. Se de mange varianter og gør en god handel her - uanset om du er gør-det-selv’er eller professionel håndværker.

Læs mere

Trykimprægneret træ til udendørs byggeprojekter

Hvis du skal bruge træ til et udendørs byggeprojekt, som f.eks. en træterrasse i haven, kræver det trykimprægneret træ. Det behandlede træ sikrer ganske enkelt, at terrassen er resistent overfor hårde vejrforhold og kan holde i mange år frem. I vores sortiment finder du mange forskellige terrassebrædder i god kvalitet til lave priser.

Gran og fyr – to billige træsorter, der kan bruges til det meste

Fyrretræ og gran udgør en stor del af det træ, der anvendes til brædder, planker, vinduer, døre, gulve og lister m.m. Og det er der en god grund til. Begge træsorter er nemlig både prisvenlige og alsidige. Men selv om de minder meget om hinanden, adskiller de sig på nogle afgørende punkter. Takket være træets lukkede cellestruktur, optager gran kun begrænset fugt, hvilket gør det resistent overfor vind og vejr. Til gengæld tåler gran ikke imprægnering. Fyrretræ er i modsætning til gran ikke så resistent overfor fugt, men meget egnet til trykimprægnering. Derudover er fyr en smule mere hårdt og slidstærkt. Uanset om du søger gran eller fyr, så kan du finde brædder, planker og lister i mange forskellige størrelser hos Wood Online. Bemærk, da træ er et naturmateriale, må det forventes at der forekommer uregelmæssigheder i farve og struktur.