Træ, Brædder & Planker

Hos Wood Online er vi anerkendte for vores træ. Vi er kendte for at have et stort udvalg af træ til en hver form for byggeprojekt: så hvad enten du står overfor et stort eller mindre projekt, så har vi træet til dig. Du kan finde træ, brædder og planker til dit næste gør-det-selv-projekt her, uanset om du skal bygge ude eller inde. 

Læs mere

Træ, brædder og planker til et hvert byggeprojekt

Hvad enten du skal bygge nyt, renovere eller har et DIY-projekt derhjemme, så har vi træet til dig! Hos Wood Online har vi et stort udvalg af træ, herunder: trykimprægneret træ, spærtræ, facadebeklædning, lægter, taglægter, reglar, lister og terrassebrædder. Du finder det hele lige her. Hos Wood Online får du hurtig levering og lave priser på træ. 

Hvilken type træ skal jeg vælge? 

Når du skal købe træ, er der mange ting at tage stilling til. Find det træ, der egner sig bedst til opgaven. Her kan du læse mere om, hvad du bør være opmærksom på, når du vælger træ til dit byggeprojekt.  Hvis du vil bygge bæredygtigt, skal du kigge efter certificeret træ. Det kan være lidt af en jungle af finde rundt i, derfor har vi lavet denne certificeringsguide til dig: Det betyder de forskellige mærker og certifikater