IBF Havefliser

Med IBF havefliser kan du give din have et indbydende udtryk og skabe de ideelle rammer for hygge og afslapning. Når du vælger en IBF betonflise, får du en langtidsholdbar løsning til haven. Fliserne er nemme at kombinere med brosten og belægningsten, hvilket giver dig uanede muligheder for at få en helt unik belægning. Se vores forskellige varianter her og vælg de fliser, der imødekommer dine præferencer.

Læs mere

Varer 1-12 af 37

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 37

Side
pr. side
Faldende orden
ModulfliserModulfliser

Giv haven et unikt udtryk med modulfliser

Med modulfliser, som f.eks. IBF havefliser, kan du blande størrelser, farver og kombinere med brosten og belægningsten. Det giver uanede muligheder for at få en helt unik belægning. Hos Wood Online finder du et stort og varieret udvalg af havefliser, fortovsfliser og belægningssten. Se de mange muligheder og vælg de fliser, der imødekommer dine præferencer. 

Belægningssten til større pladser og private rum

Belægningssten er kendetegnet ved et mindre format end havefliser og fortovsfliser. Og det giver en høj fleksibilitet. Anvend dem separat eller i kombination med havefliser og skab en indbydende stemning på terrassen, indkørslen eller et helt andet sted. Vores sortiment indeholderIBF Klostersten og Holmegaardsten i flere farver og størrelser. Når du handler på Wood Online, får du altid god kvalitet til lave priser - og hurtig levering.