Træbeskyttelse

Træbeskyttelse i miljømærket kvalitet fra Gori. Beskyt dit træværket på den bedste vis, hvad enten det er dine terrassebrædder, havemøbler eller hegnsbrædder, med transparent eller dækkende træbeskyttele fra Gori. 

Læs mere

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Udendørs træbeskyttelse 

Træbeskyttelse kan bruges til både havemøbler, terrassebrædder, facade, vinduer, døre m.m.
Inden du går i gang med at beskytte dit træ, er det vigtigt, at du tager stilling til om træbeskyttelsen skal være: transparent eller helt dækkende? Med den dækkende træbeskyttelse vil åre og knaster blive skjult og træet vil være ekstra godt beskyttet. Med transparent træbeskyttelse vil træets åre og finurligheder træder frem. Det er helt op til dig, hvilket udtryk i dit udendørstræ du ønsker.

Miljøvenlig træbeskyttelse 

GORIs produkter beskytter dit træværk på bedstevis. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten eller med at passe på miljøet. Træbeskyttelse fra Gori er miljømærket med EU’s Ecolabel - så du får træbeskyttelse, der lever op til en række krav indenfor sundhed og miljø. Træbeskyttelsen har gennemgået strenge kontroller for at blive certificeret.

Høj række- og dækkeevne

Træbeskyttelse fra Gori har en høj række- og dækkeevne - hvilket også spiller ind i forhold til miljømærkningen, da forbruget mindskes. Jo mere det dækker, jo mindre skal du bruge!