Maling & Tilbehør

Hos Wood Online finder du et stort udvalg af maling og tilbehør i høj kvalitet. Vi forhandler maling fra b.la. Jotun, Gori og Trip Trap. Vi har alt det du skal bruge til at kunne male både ude og inde. På siden her kan du også finde træbeskyttelse, afdækning, pensler, ruller og meget mere.  

Læs mere

Maling i langtidsholdbar kvalitet 

Kom godt i gang med dit malerprojekt og få et indbydende resultat, der holder sig flot i mange år frem. Hos Wood Online kan du være sikker på at finde maling i langtidsholdbar kvalitet. Og vi har både maling til indendørs og udendørs brug. Trænger sommerhusets facade f.eks. til at blive frisket op, så er Gori træbeskyttelse et rigtig godt valg, hvad enten du skal bruge transparent eller dækkende maling.  

Ekstra dækkende indendørs maling

Det er ofte en stor og tidskrævende opgave at gennemføre et malerprojekt. Hvis du eksempelvis skal male en lejlighed, så er der mange flader, som skal dækkes med maling. Ved brug af ekstra dækkende indendørs maling, undgår du at skulle male den samme flade flere gange end højst nødvendigt. Vores sortiment rummer ekstra effektiv maling til køkken og bad, vægge og lofter. 

Pensler og afdækning

Malingen gør det ikke alene. En maleropgave kræver pensler og ruller i den korrekte størrelse. Vi forhandler ovalpensler, facadepensler, ruller samt indendørs penselsæt, så du kan være sikker på ikke at gå ned på udstyret. Afdækning er afgørende, når du skal sikre dig mod genstridige malerpletter på gulv og paneler m.m. Se vores afdækningspapir - gulvpap og folie m.m. - til faste lave priser.