Belægningssten

Belægningssten kommer i et mindre format end havefliser og fortovsfliser. Anvend dem separat eller i kombination med traditionelle fliser, hvis du ønsker en stenterrasse med et unikt udtryk. I vores sortiment finder du SF-Klostersten og Holmegaardsten fra IBF i forskellige farver og formater - både aflange og kvadratiske. Se de forskellige varianter og find de sten, der kan berige indkørslen, gårdhaven, terrassen eller et helt andet udendørs område. Når du handler på wood-online.dk, får du altid god kvalitet til lave priser - samt hurtig levering.

Læs mere
IBF Belægningssten IBF Belægningssten

Flotte og fleksible belægningssten til mange uderum

Belægningssten er et ideelt valg, hvis du skal anlægge en ny terrasse, indkørsel eller gårdhave. De er nemme at vedligeholde og rengøre og derudover får du en fleksibel løsning, der kan anvendes mange steder på matriklen. Med belægningssten har du mulighed for at tilpasse belægningen, så den imødekommer dine stilmæssige og funktionelle behov. I vores sortiment finder du et bredt og varieret udvalg af fliser og sten i mange tykkelser, formater og farver. Vælger du at lægge en terrasse med belægningssten, har du derfor rig mulighed for at skabe et unikt look, hvor kun fantasien sætter grænserne.

Tilføj funktionel elegance til haven med sten og blokke

Blokke og sten kan med fordel anvendes som kantsikring ved belægninger eller som elegant bedafgrænsning. Herregårdsblokke er et stilfuldt valg uanset om du foretrækker runde kanter (fasede kanter) eller skarpe kanter. Tilføj elegance i haven og skab et tidløst udtryk med Klostersten eller Holmegårdsten i forskellige mørke og lyse nuancer.

Stilrene modulfliser til terrasser, indkørsler og gangstier

Modulfliser kombinerer på bedste vis æstetik og funktionalitet og er derfor ideelle som havebelægning. Fliserne er fremstillet af beton, og de er formet, så de nemt kan sættes sammen i forskellige mønstre og størrelser, hvilket giver en ensartet og flot overflade. Modulfliser er yderst velegnede til terrasser, indkørsler gangstier og andre udendørs områder takket være deres fleksible design og lange holdbarhed.

Aflange eller kvadratiske modulfliser

Både kvadratiske og aflange modulfliser er velegnede til mange forskellige belægningsløsninger. Når du skal vælge hvad der passer bedst til dit specifikke behov, bør du tage udgangspunkt i dine stilmæssige og funktionelle præferencer.

Firkantede fliser passer ind i en lang række forskellige stilarter – både klassiske og moderne. Søger du en ensartet overflade med et stilrent udtryk, er denne fliseløsning et rigtig godt valg. Her kan du nemlig lægge et ensartet mønster, som tilfører uderummet balance og symmetri. Det er dog stadig muligt at lægge en række forskellige mønstre, hvis du ønsker et give belægningen et kreativt tvist.

Med aflange modulfliser kan du i højere grad skabe dynamiske mønstre, som giver en følelse af bevægelse. Aflange fliser er særligt effektive som belægning på smalle uderum som indkørsler og gangstier, hvor de kan give en længere eller bredede rumfornemmelse afhængig af hvilken retning de lægges. Aflange fliser tilfører et mere moderne udseende og kan med fordel anvendes, hvis du ønsker et minimalistisk og stilrent design.

Inden du vælger firkantede eller aflange modulfliser, er det vigtigt at overveje, hvordan uderummet skal bruges. Når det er afklaret, er det nemmere at afgøre hvilke fliser der passer bedst til dette formål.

Har du brug for hjælp?

Vores faguddannede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe på tlf. 39 16 19 99 og mail.: [email protected]