Byggematerialer

Kæmpe udvalg af byggematerialer til alle slags byggeprojekter. Skal du bruge træ, byggeplader, gasbeton eller isolering, så er du havnet det helt rigtige sted. Men vi forhandler også mursten, gulve, maling & tilbehør og tagpap - blandt meget andet. Vi har med andre ord sørget for at samle alle de materialer, der skal til for at gennemføre et bygge- eller renoveringsprojekt fra start til slut. Når du handler på Wood Online, kan du desuden være sikker på at få god kvalitet til faste lave priser - samt hurtig levering. Se de mange forskellige materialer her, og kom godt i gang. 

Læs mere

Byggematerialer i god kvalitet til lave priser

Materialer til alle dele af dit byggeprojekt. Vi har samlet alt det, du skal bruge - uanset om du er gør-det-selv'er eller professionel håndværker. Og vi stiller høje krav til kvaliteten af de produkter, vi forhandler. Derfor kan du være sikker på at finde byggematerialer fra nogle af de mest velrenommerede leverandører som for eksempel Rockwool, Icopal, Dyrup og Isover. Derudover kan du også være sikker på, at du ikke betaler for meget. Vi har nemlig faste lave priser på hele sortimentet.    

Online trælast med bredt sortiment

Wood Online er din online trælast med et stort og bredt udvalg af forskellige træsorter, der kan anvendes til alt fra facader og tag til hegn og terrasser. Kort sagt: træ til ethvert formål. Bemærk, da træ er et naturmateriale, må det forventes at der forekommer uregelmæssigheder i farve og struktur.

Har du spørgsmål vedrørende træ eller andre byggematerialer her på Wood Online, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores fagkyndige personale sidder klar til at give dig kompetent vejledning på tlf. 39 16 19 99 eller pr. mail.