Byggematerialer

Hos Wood Online finder du et kæmpe udvalg af byggematerialer til alle slags bygge- og renoveringsprojekter. Skal du eksempelvis bruge konstruktionstræ, isolering eller gipsplader, så er du havnet det rette sted. Men vi forhandler også mursten og blokke samt maling - blandt meget andet. Vi har med andre ord sørget for at samle alle de materialer, der skal til for at gennemføre et bygge- eller renoveringsprojekt fra start til slut. Dermed behøver du kun at handle ét sted. Du kan desuden være sikker på at få høj kvalitet til lave priser - samt hurtig levering. Se de mange forskellige byggematerialer her.
Læs mere

Byggematerialer i god kvalitet til lave priser

Materialer til alle dele af dit byggeprojekt. Vi har samlet alt det, du skal bruge - uanset om du er gør-det-selv'er eller professionel håndværker. Og vi stiller høje krav til kvaliteten af de produkter, vi forhandler. Derfor kan du være sikker på at finde byggematerialer fra nogle af de mest velrenommerede leverandører som for eksempel Rockwool, Icopal, Dyrup og Isover. Derudover kan du også være sikker på, at du ikke betaler for meget. Vi har nemlig faste lave priser på hele sortimentet.    

Online trælast med bredt sortiment

Wood Online er din online trælast med et stort og bredt udvalg af forskellige træsorter, der kan anvendes til alt fra facader og tag til hegn og terrasser. Kort sagt: træ til ethvert formål. Bemærk, da træ er et naturmateriale, må det forventes at der forekommer uregelmæssigheder i farve og struktur.

Har du spørgsmål vedrørende træ eller andre byggematerialer her på Wood Online, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores fagkyndige personale sidder klar til at give dig kompetent vejledning på tlf. 39 16 19 99 eller pr. mail.