Isolering

Mangler du isolering? Her finder du vores brede udvalg af isolering fra blandt andre Rockwool, Isover og Sundolitt. Velrenommerede producenter, der kan tilbyde nogle af de absolut bedste former for isoleringsmaterialer til store og små byggerier. Se alle produkterne, og kom godt i gang med dit bygge- eller renoveringsprojekt. Når du handler på Wood Online, kan du være sikker på at få høj kvalitet til lave priser, samt hurtig levering. 

Læs mere

Isolering fra Rockwool, Isover og Sundolitt

Vores produkter henvender sig til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. På baggrund af mange års erfaring med anvendelse af isolering i konstruktioner, har vi udvalgt et bredt sortiment, som imødekommer mange forskellige behov. Vores leverandører er desuden solide samarbejdspartnere, som sikrer dig en god pris samt kvalitetssikret levering. Uanset hvilken form for byggemateriale, du mangler, finder du den uden tvivl hos Wood Online. Har du behov for en specialordre, finder vi også en solid og økonomisk løsning til dig.

Mindre energiforbrug og billigere varmeregning

Din isolering er afgørende, når du gerne vil spare på varmeregningen og dit personlige klimaaftryk. Den gode isolering gør den store forskel, så I hverken fryser eller fyrer for meget om vinteren. Hos Wood Online fører vi et stort udvalg af kvalitetsisolering fra kendte mærker. Desuden tilbyder vi udstyr til effektiv og korrekt isolering.

Isolering kan anvendes overalt, og det giver god grund at overveje placeringen af isoleringen strategisk, for at skabe det bedst mulige indeklima og sørge for, at du ikke "fyrer for gråspurvene". Det kan du for eksempel undgå ved at isolere tæt ved vinduer og være ekstra grundig med den udvendige isolering. At være omhyggelig med isolering i kælder og loft giver også god mening, så varmen ikke suser direkte igennem huset, uden at holde kulden ude optimalt. Vi ved, at isolering kan være drilsk, hvis det er første gang du begiver dig ud i det. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for et godt trick. Kontakt os og få et gratis råd.

Isolering af loft - her er der meget at spare

Et af de vigtigste steder at have isoleringen i top er ved loftisolering. Det skyldes, at meget af varmen siver ud gennem tag og loft. Derfor bør du være ekstra grundig med isoleringen her, og en efterisolering af loft kan være effektiv til hurtigt at spare på varmeregningen. Faktisk vil du med en effektiv isolering kunne spare flere tusinde kroner på den lange bane, og samtidig sørge for at få et optimalt indeklima, hvor der hverken trækker eller der opstår fugt. Til isolering af loft kan det være en god ide at nærstudere en guide, før man går i gang. Hvis du ikke får en jævn isolering og sørger for at komme ind alle de rigtige steder, kan det nemlig hurtigt gå ud over isoleringens tæthed og effektivitet. Med en effektiv guide fra for eksempel det mærke du køber isolering fra, er du sikker på at få det optimale ud af isoleringsevnen.

Skab et behageligt indeklima med gulvisolering

Isolering af gulv er en effektiv måde at skabe et behageligt indeklima, uden at der er fodkoldt i hele huset. Mange vælger kun at gulvisolere i badeværelset, da det er her det kolde gulv bemærkes mest. Gulvisolering er samtidig med til at reducere støj og sikre at der ikke sker varmeoverførsel mellem etagerne. Har man små børn, kan det især være effektivt at isolere i flere rum i huset. Disse går og kravler tit barfodet, og især i vintermånederne kan det hurtigt blive meget koldt for de små fusser. Med effektiv gulvisolering er der både plads til leg og optimal komfort for hele familien. Gulvisolering er også værd at overveje hvis man ønsker at skåne miljøet og anvende så lidt energi som muligt. På den måde sætter huset et minimalt klimaaftryk, og du kan samtidig hurtigt spare på varmeregningen. Isolering af terrændæk er den mest effektive gulvisolering, man kan investere i. Dette sikrer den termiske ydeevne i bygningen, og bidrager endvidere til et sundt indeklima - både for helbredet og miljøet. Isolering af etageadskillelser foretages snarere af hensyn til lydisolering.

Isolering af ydervæg

Til isolering af ydervæg anbefales isolering eller efterisolering af ydervæg udefra fremfor indefra. På den måde isoleres og fjernes en stor kuldebro, og hele huset pakkes som sådan ind i isolering. Derfor anbefales indvendig isolering af ydervæg kun, hvis facaden på huset er fredet, eller hvis facaden vil række ud over taget med det nye lag isolering på. Den udvendige isolering afsluttet med enten en pudset overflade, en pladeløsning eller en ventileret løsning. Facadeisolering kan anvendes på alle typer byggeri og udover loftisolering, er isolering af ydervæg det mest effektive sted at isolere, for at se en stor forskel på varmeregningen og optimere indeklimaet. Er du i tvivl om hvordan facadeisoleringen skal foregå, kan du ofte finde effektive guides gennem det mærke du køber isolering fra. Ligeledes hjælper vores kompetente team dig også gerne i den rigtige retning til at finde en udførlig vejledning, som sikrer det bedste resultat. Isolering kan være utroligt drilsk at arbejde med, så vi anbefaler dig at træde forsigtigt og varsomt, og helst med erfarne folk ved din side.

Isoleringsplader med stor isoleringsevne

Med isoleringsplader er det let at få en strømlinet isolering med stor isoleringsevne. Isoleringsplader kan for eksempel anvendes ved terrændæk med beton, men er også effektiv til murefalse. Fordelen ved isoleringsplader er at de er skruefaste, pudsbærende, formstabile samt pladsbesparende. Samtidig kan de være lettere at arbejde med og du slipper for at få stenuld eller glasuld ud over det hele, som kan klø og kradse på tøjet og svie i øjnene, mens du arbejder med det. Dog vil du i de fleste tilfælde også få brug for almindelig isolering, hvor du med forsigtig montering, og eventuelt med sikkerhedsbriller, kan undgå det kløende ubehag.

Energioptimering med effektiv isolering

Der er meget god grund til at isolere effektivt i hele din bolig. Når du har klaret facade- og loftisolering, kan det også være en fordel at isolere kælderen samt udvalgte gulve og vægge. Med en jævnt fordelt isolering, kan du spare flere tusinde kroner om året. Samtidig opnår du en grøn og miljøbevidst bolig, som fyrer unødvendigt af energien. Isolering hjælper både med at holde kulden ude, mens den holder på den eksisterende varme i boligen. Samtidig er isolering også effektivt på varme sommerdage, hvor den modsat vil hjælpe med at holde varmen ude og boligen kølig i en behagelig temperatur. 

Vær især obs på hvor god isoleringen er omkring døre og vinduer. Særligt her kan et dårligt udført isoleringsarbejde føre til, at varmen siver direkte ud, mens der er åben adgang for, at kulden kommer direkte ind i stuen og giver træk. Effektiv isolering er samtidig en vigtig faktor for, at I bevarer et sundt indeklima og undgår at blive syge. Når varmen på radiatoren skrues højt op, fordi der ikke er tilstrækkelig understøttende isolering, kan det hurtigt give hovedpine og resultere i, at flere i boligen føler sig skidt tilpas. Der skabes en tung og indtrængende luft, som ikke giver beboerne optimal og forfriskende oxygen. Samtidig kan et usundt indeklima også resultere i, at der skabes svamp og lignende på boligen. 

Isolering af kældervægge og vandrør

Når du isolerer, må du endelig ikke glemme kælderen. Da der i kælderen ofte er særligt kolde vægge samt i nogle tilfælde en anelse fugtigt, er det et vigtigt område at isolere for at optimere indeklimaet. Til at isolere en kælder, som er kold og fugtig mest effektivt, skal du bruge drænplader til udvendig efterisolering. Her monteres en vandnæse og et drænrør, som sørger for at regnvand løber ud over drænpladerne. Har du problemer med at få ordentlig koldt og varmt vand? Vandrør kan være effektive at isolere med rørskåle, så du undgår at temperaturen fra de to forskellige rør udligner hinanden. Det kan samtidig også være en god løsning til vintermånederne, for så vidt muligt at undgå, at der går frost i rørene.

Tilbehør til isolering

Hos Wood Online finder du alt i tilbehør til isolering samt den rette rådgivning i, hvad du har brug for til dit kommende projekt. Hvad end det er dampspærre, vindspærre, undertag eller vindpap. Vi tilbyder også drænplader og radonspærre, som hjælper med at bevare det sunde indeklima. Vi forhandler dog også handsker og masker til at udføre isoleringsarbejdet uden svien i øjne, så du så vidt muligt, ikke bliver forhindret i at udføre arbejdet effektivt.

Isolering til lave priser

Hos Wood Online er vi altid på jagt efter de bedste priser til dig. Med et stort sortiment indenfor isolering, finder du noget til ethvert budget og behov - og får samtidig meget for pengene. Billig isolering betyder ikke at vi går ned på kvaliteten. Tværtimod får du professionel isolering fra kendte mærker, som er anerkendt inden for byggebranchen. Vi garanterer professionel service samt sikker og hurtig levering, som hjælper dig hurtigt videre med dit byggeprojekt. Find inspiration i vores store udvalg af isoleringsprodukter og find den optimale isolering til dine behov. Da isoleringsplader er lette at arbejde med og griser mindre end almindelig isolering, kan det være et godt projekt at kaste sig ud i for en nybegynder. Med isoleringsplader er det let at danne et overblik over hvor der mangler at blive isoleret, og du skal hverken tænke på at skabe en bestemt tykkelse eller form.

Isolering og støbning af gulv

Selve isoleringen ved støbning af gulv kan være noget vanskelig, og kræver blandt andet rionet eller armeringsnet og andre materialer. Når der støbes gulv med gulvvarme, er det utroligt vigtigt, at I har forstand på projektet I udfører. Derfor anbefaler vi at der en fagmand til stede ved en sådan konstruktion. Beslutter I jer alligevel for at kaste jer ud i selv at isolere gulvet og få fagfolk til at klare støbningen, kan I finde guides til isolering af gulv gennem mærket I vælger isolering fra.

Få hjælp til din isolering

Er du i tvivl om hvordan du skal bære dig ad med at isolere, hvor det er mest effektivt for dig at isolere eller hvordan du opnår det sundeste og mest energivenlige indeklima gennem isolering? Vi sidder klar til at svare på spørgsmål og rådgive dig til at komme bedst muligt i gang med dit byggeprojekt. Her findes der ingen dumme spørgsmål og vores kompetente fagfolk med flere års erfaring vil hjertens gerne hjælpe dig. Kontakt os på telefon eller e-mail, og få et gratis råd.