Isolering

Mangler du isolering? Her finder du vores brede udvalg af isolering fra blandt andre Rockwool, Sundolitt, Isover og Kingspan. Velrenommerede producenter kan tilbyde nogle af de absolut bedste former for isoleringsmaterialer til store og små byggerier. Se alle produkterne, og kom godt i gang med dit bygge- eller renoveringsprojekt. Når du handler på Wood Online, kan du være sikker på at få høj kvalitet til lave priser, samt hurtig levering. 

Læs mere

Billig isolering hos wood-online.dk

Hos Wood Online finder du gode priser på isolering fra kendte brands som Isover, Kingspan og Rockwool. Disse dækker både over flamingo, stenulds, glasuldsisolering mm. Ønsker du at forbedre dit indeklima, samtidig med du kan spare penge på din varmeregning – er isolering vejen frem. Med isoleringen undgår du et markant varmespild. Mange gamle huse trænger til at blive efterisoleret. Hos Wood Online har i et stort udvalg isolering – hvad enten du skal efterisolere, isolere gulve, lofter eller vægge. Vi sidder som altid klar ved telefonen til at hjælpe dig.

Isolering af loft og vægge

Mineraluldsplader er det der oftest bruges til isolering af lofter og vægge. Dette kan b.la. være isoleringsbatts fra Rockwool. Fordelen ved batts er, at de er nemme at håndtere og skære til, så de kommer til at passe til din væg eller loft. Loftet er et af de mest effektive steder at efterisolere i dit hus. Her kan bruges stenuld, glasuld eller papiruld. Ved at efterisolere loftet, undgår du et massivt varmespild.  

Isolering af gulve

Igen er der penge at spare her, hvis du skal isolere eller efterisolere dit gulv. Ikke nok med din varmeregning bliver lavere, så du undgår også kolde fødder. Til isolering af gulv anbefales Sundolitt gulvisolering eller Kingspan. Flamingoplader har en høj trykstyrke og lav fugtoptagelse – derfor er de det optimale valg til isolering af gulve.

Isolering af kælder

Dine vægge i kælderen kan blive kolde og fugtige, så her er vigtigt at bruge særligt egnede isoleringsplader fra fx Skamowall. Isoleringen fra Skamowall er diffusionsåben og holder derfor ikke på vandet – på den måde undgår du også råd og skimmelsvamp. Pladerne er nemme og hurtige at montere, ydermere er de brandhæmmende, isolerende og skruefaste