IBF Holmegaardsten

Holmegaardstenen er den mest anvendte belægningssten. IBF Holmegaardstenen kommer i mange forskellige farver og størrelser, hvilket giver utallige muligheder for at anlægge en flot og indbydende terrasse, indkørsel eller gårdsplads m.m. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af belægningssten med hvert sit unikke udtryk.

Læs mere

Varer 1-12 af 18

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 18

Side
pr. side
Faldende orden

Klassiske belægningssten til indkørsler, terrasser og havebed


Holmegaardsten, også kaldet Herregårdssten, er et særdeles populært valg, når der skal vælges belægning. Og det er ikke svært at forstå; Stenen har nemlig en karakteristisk flot finish med rustikke, slåede kanter, der giver et indbydende og charmerende miljø på terrassen eller i indkørslen. Stenene er også yderst velegnede til indramning af havebed. 
 
Vi anbefaler en tykkelse på 5 cm til terrasser, mens 7 cm egner sig bedre til almindelige indkørsler. Hos Wood Online får du altid god kvalitet til lave priser - og hurtig levering. Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores fagdygtige personale på mail [email protected] eller tlf. 39 16 19 99.