Gasbeton

Gasbeton er et meget anvendeligt og alsidigt byggematerialer, der ofte bruges i forbindelse med større byggerier og projekter. Her kan du se vores udvalg og nemt bestille det du skal bruge. Få gasbeton leveret hjem til matriklen. Når du handler på Wood Online, får du god kvalitet til lave priser - samt hurtig levering.
Læs mere

Varer 1-12 af 14

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 14

Side
pr. side
Faldende orden
H+H multipladerH+H multiplader

Gasbeton - et naturligt og fleksibelt byggemateriale

Gasbeton, også kaldet porebeton, er et fleksibelt byggemateriale lavet af vand, sand, kalk, cement og aluminiumspulver. Gasbeton har en række fordele, der gør det velegnet til mange byggekonstruktioner: Det har en lang holdbarhed samt en høj bæreevne og styrke i forhold til dets vægt. Skal du f.eks. bygge et hus, er gasbetonblokke en rigtig god og billig løsning, som isolerer godt nok til at udgøre hele ydervæggen.  

    3 gode grunde til at vælge H+H gasbeton

  • Let vægt og stor styrke
  • Fleksibelt materiale
  • Anvendes både af professionelle og private

Byggematerialer til lave priser 

Vi sørger for at matche markedets bedste priser. Derfor kan du være sikker på ikke at betale for meget - uanset om du skal bruge gasbeton eller andre byggematerialer. Det er blandt andet vores tætte samarbejde med leverandørerne af de mange typer byggematerialer, der er med til at sikre de lave priser. Som online byggemarked og trælast er vores forretning desuden forbundet med færre omkostninger, hvilket gør det muligt at presse priserne i bund.