Swedoor Glasdøre

Glasdøre giver ekstra lys i boligens rum. Derudover er det en elegant løsning, som bringer atmosfære ind i hjemmet. Vores sortiment indeholder mange forskellige glasdøre. Hvad enten du søger en klassisk dør i tidløst design med kvadratiske ruder, eller en moderne dør med et helt enkelt og skarpt udtryk, så kan du finde den her. Fælles for alle dørene fra Swedoor er, at kvaliteten er høj. 

Læs mere

Varer 1-12 af 46

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-12 af 46

Side
pr. side
Faldende orden

Klassiske og moderne glasdøre 

Luk lyset ind i hjemmet med smukke glasdøre i klassisk eller moderne stil, som passer godt ind i alle typer af boliger. Vores sortiment indeholder glasdøre i en lang række forskellige designs fra Swedoor, der er en af verdens største leverandører af døre. Vælg mellem massive glasdøre og celledøre med kvadratiske glaspartier - fås både som enkelt og dobbeltdøre. Karakteristisk for alle dørene er, at de er udført i slidstærk og langtidsholdbar kvalitet.

Få et fantastisk lysindfald i hjemmet 

Hvis du drømmer om at få så meget lys som overhovedet muligt ind i dit hjem, er det en god idé at vælge en dobbelt glasdør. Swedoor Stable er udført med rene linjer og stiren nordisk minimalisme. Takket være de 25 store glaspartier giver denne model et fantastisk lysindfald og er derfor et et rigtig godt valg til opdeling af stuer.