Mursten & Blokke

Søger du mursten og blokke til dit byggeprojekt? Her har samlet et bredt udvalg. Uanset om du har brug for fundablokke, isoblokke, lecablokke, almindelige mursten eller overliggere, kan du finde dem i vores store sortiment.  

Læs mere

Stort udvalg af mursten og blokke 

Skal du bruge mursten og blokke, så kan vi tilbyde et stort udvalg af forskellige typer. I vores sortiment finder du blokke og mursten i høj kvalitet til lave priser. Vælg mellem fundablokke, isoblokke, lecablokke, almindelige mursten og overliggere. Uanset om du er professionel håndværker eller gør-det-selv'er, finder du altid de bedste byggematerialer her hos os.  

Fundablokke til mange bygningsdele

Fundablokke, også kaldet H-blokke på grund af deres udseende, er yderst velegnede til at lave fundamenter, men de egner sig også godt til andre formål. Fundablokke, der er fremstillet i beton, anvendes blandt andet til bygningsdele som f.eks. kældertrapper og lyskasser, støttemure, samt indvendige og udvendige vægge. Det er vigtigt at benytte den korrekte størrelse, der passer til dit byggeprojekt. Derfor forhandler vi fundablokke i mange størrelser.