Belægningssten & Havefliser

Wood Online forhandler et stort og varieret udvalg af belægningssten og havefliser i mange forskellige størrelser og farvenuancer. Defor kan du vælge præcis dén belægning, der imødekommer dine præferencer og skabe indbydende rammer for udelivet. 

Læs mere

Skab atmosfære med smukke belægningssten og havefliser


Kæmpe udvalg af sten og havefliser til belægning af store og små uderum. I vores sortiment finder du blandt andet de charmerende tidløse holmegaardsten eller klostersten fra IBF, men også klassiske modul havefliser i forskellige længder, bredder og tykkelser. Kombinér evt. sten og fliser for at give haven et anderledes og spændende udtryk.

Hygge og afslapning på stenterrassen

Saml venner og familie under åben himmel på stenterrassen. Med de rette havefliser og belægningssten kan du skabe ideelle rammer for utallige timers udendørs hygge og afslapning. Takket være det store udvalg på Wood Online kan du anlægge en robust og langtidsholdbar terrasseløsning, der bringer atmosfære ind i haven. Anlæg en ensartet terrasse med kvadratiske grå modulfliser eller kombinér havefliserne med holmegaardsten og klostersten i flotte nuancer. Mulighederne er mange – se vores sortiment og kom godt i gang med din nye stenterrasse.