Plastmo Stål Plus Arkitekt

Stål Plus Arkitekt er den Plastmo-tagrende med størst afvandingskapacitet. Tagrenden har desuden en smuk og indbydende overflade, der er behandlet med en blanding af aluminium, magnesium, og zink, hvilket gør tagrenden resistent overfor hårde vejrforhold. Stål Plus tagrenden er udviklet som et miljøstærkt alternativ til zink-tagrenderne. Med Stål Plus får du den samme smukke mørke farve, en unik beskyttelse mod rust samt op til 25 års garanti. Se de forskellige varianter og gør brug af vores tagrendeberegner

Læs mere

Smukke arkitekt tagrender i stål

Trænger dine gamle tagrender til at blive skiftet ud, kan Stål Plus Arkitekt Tagrender være et godt bud. De arkitekttegnede tagrender har en smuk udformning, som lægger sig flot op ad gavlen. Stål Plus Arkitekt Tagrender passer til alle typer bygninger uanset om det er nybyg eller en ældre bolig. 

Tagrende med stor kapacitet 

Stål Plus Arkitekt Tagrenden har med en størrelse på 14 den største afvandingskapacitet af alle tagrender fra Plastmo. Denne type tagrende i stål er især god til dig, der bor i områder med meget regn. Der er 25 års garanti på Stål Plus Arkitekt Tagrender fra Plastmo.