Vinduer & Døre

Søger du vinduer eller døre til dit byggeprojekt? Her på siden finder du vores sortiment af vinduer, døre samt alt tilbehør. Vi tilbyder produkter fra nogle af de førende brands som Swedoor, Velux, Rationel og Svalk, og kan derfor garantere dig flotte og langtidsholdbare produkter i høj kvalitet. Når du handler på Wood Online, kan du desuden være sikker på, at du ikke betaler for meget. Vi har nemlig faste lave priser. 

Læs mere

Vinduer og døre i høj kvalitet til lave priser 

Vinduer og døre er med til at understrege husets steming og personlighed. Og derfor er designet afgørende, når du skal vælge nye vinduer og døre til din bolig. Hvis designet ikke passer til det øvrige udtryk i hjemmet, vil det nemlig skabe et uharmonisk udtryk. Det er også vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Eksempelvis holder trævinduer i dårlig kvalitet ofte kun omkring 5 år, hvorimod vinduer i høj kvalitet kan holde væsentligt længere. De døre og vinduer, du finder på Wood Online, er alle sammen udført i en kvalitet, der sikrer dig en lang holdbarhed. Vi forhandler udelukkende velrenommerede brands som Swedoor, Velux, Rationel og Svalk, hvilket er din garanti for at kvaliteten er i orden. Du finder en guide med seks trin til at vælge det helt rigtige ovenlysvindue her.

Specialmål tilpasset dit behov

Har du brug for vinduer i specialmål, kan vi også hjælpe med det. Se udvalget hos Rationel her, find det vindue du foretrækker og kontakt os på info@wood-online.dk. Husk at angive dimensioner på det pågældende vindue - og tilføj gerne en skitse. Så sender vi et uforpligtende tilbud til dig indenfor 2 hverdage. Vi kan desuden tilbyde døre tilpasset dit behov. Se udvalget her og send en mail med den type du er interesseret i, hvis du ønsker et tilbud.

Det kan være et svært valg at finde de helt rigtige døre og vinduer, der både imødekommer de praktiske og stilmæssige præferencer. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte vores fagkyndige kundeservice.