Fermacell

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden
Er du på udkig efter gipsplader til dit byggeprojekt, er Fermacell plader det helt ideelle valg. Gips er et af de bedste byggematerialer, der kan bruges i et byggeprojekt og særligt Fermacell pladernes stabilitet og robusthed, gør dem velegnet som et af markedets førende produkter. Se vores sortiment af Fermacell plader herunder, hvor du blandt andet kan finde tilbehørsprodukter som klæbefuge og skruer til dit næste byggeprojekt. 

Fermacell plader

For en miljøvenlig løsning til dit byggeprojekt, er Fermacell et af de førende kvalitetssikrede mærker på markedet. Her garanteres du solidt materiale, som er multifunktionelt og samtidig fremstilles på en bæredygtig måde. Fermacell plader ligger i den lave ende af prisskalaen og kan anvendes så godt som overalt til indendørs renovering. Med høj fleksibilitet i Fermacell plader, finder du både plader i forskellige størrelser og kan også selv tilpasse pladerne ved blot at beskære dem med en hobbykniv. 

Med Fermacell får du stærke plader uden tilsætningsstoffer, som samtidig holder suverænt og optimerer boligens værdi og energivenlighed. Pladerne er lette at montere og giver dig sikker brandbeskyttelse samtidig med at du opnår et flot og jævnt resultat. 
 

Fermacell fibergips

Hos WOOD-ONLINE tilbyder vi stærke Fermacell fibergips i forskellige mål og størrelser netop til dit byggeprojekt. Fermacell fibergips består af 80% gips og 20% papirfibre og er stærkere end almindelig gipsplader. Med en lang række anvendelsesmuligheder samt en rigtig høj kvalitet, kan fibergips netop anvendes flere steder i et indvendigt byggeprojekt, da de naturlige råstoffer bliver blandet med vand og presset under højt tryk, uden der bliver tilsat bindemidler. Denne process gør dem slagfaste med høj bæreevne og derfor anvendelige både til vægge, gulv- og loftkonstruktioner. Desuden er fibergips let at arbejde med, selv for den uerfarne håndværker, og fås til en meget overkommelig pris. 

En anden fordel ved Fermacell fibergips er at det fylder utroligt lidt og derfor er anvendeligt overalt i boligen. Samtidig er materialet energioptimerende, så det holder bedre på varme, bevarer det gode indeklima og hjælper dig med at spare på varmeregningen. 

Find dine fibergips plader i rette størrelse i det nedenstående sortiment med dertilhørende tilbehør for at komme godt fra start på dit byggeprojekt. Er du i tvivl om fibergips er det rette valg til dit byggeprojekt, står vi altid klar til at rådgive dig helt uforpligtende til alt fra isolering af vådrum til nylægning af gulve.